• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 13 Eylül 2012 Perşembe günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;


BATMAN BASIN.COM; `AMERİKA VE İSRAİL ASLANIN KUYRUĞUYLA OYNUYOR`
Mustazaflar Cemiyeti, Amerika`da gösterime giren bir filmde Hz. Muhammed`e (sav) hakaret edilmesine sert tepki gösterdi.

`Engelliler Ayvalık Şenlikleri İçin Yolda`
Batman Ortopedik Engelliler Derneği 15 üyesiyle Ayvalık Şenliklerine katılmak üzere yola çıktı.


Batman Umut Gazetesi; `Valiliği Facebooktan Takip Edebilirsiniz`
Batman Valiliği sosyal paylaşım sitesi Facebook`ta sayfa açtı. Valiliğin resmi internet sitesi www.batman.gov.tr `de yayınlanan haberler, bundan böyle aynı anda sosyal paylaşım sitesi Facebook`ta da okuyucularla paylaşılacak.

`Kalbi Futbola Yenik Düştü`
Sakarya bölgesi futbol hakemi olan 22 yaşındaki Bilal songen Batman`da halı saha maçı yaparken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.


BATMAN GAZETESİ; `BECİRMAN ŞENLİKLERİ BAŞLADI`
Her yıl Eylül ayının ikinci haftasında düzenlenen \"Seyit Bilal`i anma ve Becirman şenlikleri\" için binlerce kişi Batman`a akın etti. 700 yıldan bu yana devam eden şenlik için Seyit Bilal Türbesinin bulunduğu Vergili köyüne akın eden aileler, kurban keserek dua etti.

`Kültür ve Turizm Müdürü Şehmus Kartal Oldu`
İl Kültür ve Turizm Müdürü iken 26 Ağustos tarihinde emekliye ayrılan Selahattin Ortaboy`un yerine, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Şehmus Kartal vekâleten atandı.


BATMAN PUSULA GAZETESİ; `VALİLİK İNTERNET KAFELERİ MASAYA YATIRDI`
Batman Valiliği, sık sık gündeme gelen internet kafelerini düzenlediği eğitim toplantısında masaya yatırdı.

\"12 Eylül Askeri Darbesi Toplumsal Mühendisliktir\"
Eğitim Bir Sen Batman Şube Başkanı M. Şafi Özperk, 12 Eylül 1980 askeri darbesinin toplumsal mühendislik olduğunu ifade ederek 12 Eylül`ün halen devam ettiğini belirtti.


BATMAN MEDYA GAZETESİ; `SERTEL`DEN BGC`YE ZİYARET`
Türkiye Gazeteciler Federasyon Başkanı Atilla Sertel, Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyetini ziyaret etti.

`Hakaret İçeren Filme Öfke!`
ABD`de yaşayan İsrailli Yahudi yapımcı Sam Bacile tarafından çekilen ve ABD`de yaşayan İslam karşıtı bir Mısırlı Hıristiyan tarafından tanıtımları yapılıp internette yayılan, `Müslümanların Masumiyeti` adlı filme tepkiler yağmaya devam ediyor.


BATMAN POSTASI; `BATMAN İLK KÖPRÜLÜ KAVŞAĞINA KAVUŞACAK`
Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman`da karayollarında önemli yatırımların hayata geçirildiğini belirterek, Batman`ın yakın zamanda ilk köprülü kavşağa kavuşacağını bildirdi.

`MÜSİAD Batman Şubesinden Bakana Kalkınma Raporu`
MÜSİAD Batman Şubesi, Kalkınma Bakanı Yılmaz`a sunulmak üzere Bölgesel Kalkınma için Yeni İşbirlikleri konulu bir rapor hazırladı.


BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ; `BATMAN FİNAL OKULLARI EĞİTİME HAZIR`
Batman Final Dersaneleri Bölge Müdürü Ramazan Bozkurt, Tilmerç Köyü yakınlarında 17 Eylül`de 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında hizmete girecek olan Final okullarını basın mensupları aracılığıyla kamuoyuna tanıttı.

`11 Eylül Kur`an`a Sahip Çıkma Günü`
11 Eylül Kur`an`a sahip çıkma günü vesilesiyle açıklama yapan Kur`an Nesli Platformu Başkanı M. Ali Altun, Kur`an`a yapılan tüm saldırıların hedefi Kur`an`ı hayatın içinden çıkarmak, Kur`an`ın konuşulmadığı, anlaşılmadığı ve yaşanmadığı bir dünya inşa etmek olduğunu kaydetti.


BATMAN BARIŞ GAZETESİ; `7 KADIN TUTUKLUYA 25 KADIN GARDİYAN!`
280 kapasiteli Batman M Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumunda dün itibariyle 416 mahkum bulunuyor.

`Yeni Yönetim Belli Oldu`
Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi, 2. Olağan Genel Kurul kongresi saat:10.00`da Batman İl Kültür Merkezi Konferans salonunda üyeleriyle birlikte Yeni yönetimini seçti.


BATMAN DURUŞ GAZETESİ; `GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI HİBE DESTEĞİ DUYURUSU`
Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlarının Desteklenmesi Hakkında Tebliğ(Tebliğ No: 2012/64) 04 Eylül 2012 tarih ve 28401 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.


BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ; `16 KİLO ESRAR ELE GEÇİRİLDİ`
Batman da bir ihbarı değerlendiren polis bir eve düzenlediği operasyonda 16,5 KG esrar maddesi ele geçirdi.


BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ; `KADERİN BÖYLESİ!`
Sakarya bölgesi futbol hakemi olan 22 yaşındaki Bilal Songan, memleketi Batman`da arkadaşlarıyla halı sahada futbol oynarken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. (Veysi Rüzgar- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir