• DOLAR 32.505
  • EURO 34.791
  • ALTIN 2441.532
  • ...
Adana Basınından Kısa Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA -13 Eylül 2012 Perşembe Günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:


ÇUKUROVA PRESS: ESNAF- ZABITA MEYDAN SAVAŞI
Adana`da salçalık biber satıcıları ile zabıta ekipleri taş ve sopalarla birbirine girdi. Olayda bir çocuk ile bir zabıta memuru yaralandı.

Aytaç Durak`a Koruma Önerisi
Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz`a 2 kişilik `silahlı yakın koruma` tahsis edilmesine yönelik teklifi kabul etti. Aldırmaz`a, Aytaç Durak`ın koruma ve özel aracını kim aldı diye soran meclis üyelerine, \"bundan haberinin olmadığını yasal yönünü bilmediğini eğer bir daha koruma ve özel araç verilecekse bunun için herhangi bir yasal dayanak var mı yok mu onu inceler değerlendirmeye alırız\" şeklinde cevap verdi.

Utanmaz Adam!
Adana`da baldızının 9 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen, emekli öğretmen 56 yaşındaki İ.M., tutuklandı.


ADANA GÜNAYDIN GAZETESİ: ŞEFFAF, HALK İNSANI VE ŞEF OLMALI
AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Zopçuk, yerel seçimlerde Adana`nın sorunlarını çözebilecek yerel politikacı adaylarında olmazsa olmaz 3 koşulunu açıkladı. \" halk içinden gelen, şeffaflığı elden bırakmayan ve iyi bir yönetici olup şef gibi yönettiği yeri koordine edebilmeli\" dedi.

\"Kaçırıldığını Söyleseydi Kurtarırdım\"
İnternetten tanıştığı kişi ile evleneceğini sanarak 3 yaşındaki kızı ile Kırşehir`den Adana`ya kaçırılan 23 yaşındaki Aysel P.`ye tecavüz edip ardından da 100 liraya erkeklere pazarlayarak fuhşa sürüklediği iddia edilen 3`ü tutuklu 5 tecavüz zanlısının yargılanmasına devam edildi. Geçen celse, \"savunma yapmak için psikolojik olarak hazır değiliz\" diyen 2 tecavüz zanlısı para karşılığı Aysel P. İle ilişkiye girdiklerini iddia ederken, Aydın E. ise \" bana kaçırıldığını söyleseydi, kendisini kurtarırdım\" dedi. (Mustafa Çiçek- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir