• DOLAR 32.284
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2411.889
  • ...
`Muhbirlik Yapmazsan ÖLDÜRÜRÜZ...`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Daha önce kendisine iş teklifi için çağırdıkları şahsa Muhbirlik teklif eden polislerin, istediklerini alamayınca livata görüntüleriyle şantajda bulunduğu şahsı ölüm ve ailesini perişan etmekle tehdit ettiği iddia edildi.

 

Kendisine polis tarafından Muhbirlik teklif edildiğini ancak bunu kabul etmeyince şantaj ve ölümle tehdit edildiğini söyleyen D.A; "Ben, inşaatta kartonpiyer işi ile uğraşıyorum. Geçen Eylül ayında bana iş teklifi için telefon açan şahıslarla görüştüğümde polis olduklarını gördüm. Bana arada bir gittiğim Mustazaf-Der hakkında muhbirlik yapmamı teklif ettiler. Ben de bu tekliflerini orada reddettim ve ayrıldım" dedi.

 

Çirkin görüntülerle tehdit

Bunun üzerine kendisinin aylarca telefonla rahatsız edildiğini ifade eden D.A, bu rahatsızlıklarla yetinmeyen polislerin kendisini fiili livata görüntüleri, ailesini perişan etmek ve ölümle tehdit ettiğini söyledi. D.A yaşadıklarını şöyle anlattı: "Bana muhbirlik teklifi yapan polislerin ısrarlı telefonlarına cevap vermeyince nisan ayı ortalarında akşam saatlerinde şehir merkezinde bindiğim motorun çalıntı olduğu bahanesi ile bir polis ekibi tarafından durduruldum. O esnada beni Ford Connect marka bir araca bindiren polisler, yanlarında bulundurdukları dizüstü bilgisayarla bana fiili livata görüntülerini göstererek bu görüntülerdekini tanıyıp tanımadığım sordular. Tanımadığımı söyleyince ısrarla `bak bu görüntülerdeki biri sensin. Bize Mustazaf-Der hakkında bilgi toplamazsan bu görüntüleri Facebook-Twitter gibi sitelerde yayınlar seni rezil ederiz.`dediler."

 

Aile ve ölümle tehdit

Şantaj ve iftiralarını kabul etmediğimde ise polislerin, bu sefer maddi imkan vaatlerinde bulunduğunu belirten D.A, "Bütün bunlardan sonra çirkin tekliflerini kabul etmediğimde sonraki günlerde ise beni ve ailemi 0531 020 10 77 nolu telefonla arayan polisler, ailemi perişan etmekle ve beni de öldürmekle tehdit etiler" dedi.

 

Ölüm tehdidi ve şantajlar için savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen D.A, "Şuan korku içindeyim bu şahıslar beni ve ailemi tehdit ediyor. Dışarıda gezerken paranoyak gibi etrafıma bakıyorum. Acaba bana nereden saldırı gelecek diye endişe ediyorum. Bunlar Antep ve çevresinde görev yapan polisler, olayın aydınlatılması için gördüğümde teşhis edebileceğim şahıslardır" diye konuştu.

Şefik Mert - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir