• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
 Uyarılar Yine Dikkate Alınmadı Yollar Kana Bulandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Arife günü yollar yine kana bulandı. Osmaniye`de meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu`nda Kadirli turnikelerine yaklaşık 5 kilometre kala, Erdoğan Atabay`ın kullandığı araç, Mustafa Akkuş idaresindeki otomobil ile Osman Küçük`ün kullandığı İtalya plakalı otomobille çarpıştı. Kazada 3. Lig 1. Grup`ta mücadele eden Siirtspor Kulüp Başkanı Seyfettin Akarmut, Nimet Dilay Atabay ve Osman Küçük hayatını kaybetti.

Konya`da da ölümle sonuçlanan kaza meydana geldi. Konya-Ankara karayolu Cihanbeyli ilçesi yakınlarında Muhammed Çelik yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi. Kazada, araçta bulunanlardan Arzu ve Ahmet Çelik olay yerinde hayatını kaybetti. Yine Konya`nın Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Mersin`de de yolcu treni, hemzemin geçitte kapalı bariyere rağmen geçmeye kalkan otomobili biçti. Feci kazada bayram alışverişine giden Erdinç Kadiş ile ablası Meliha Kadiş, kaldırıldıkları Mersin Devlet Hastanesi`nde yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Van`da polis memuru Osman İslikaye yönetimindeki otomobil de Van-Erciş karayolunun 12. kilometresinde su tankerine arkadan çarptı. Kazada ağır yaralanan İslikaye, hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi.

Konya`nın Beyşehir ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu ise 7 kişi yaralandı. Manisa`nın Salihli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında da 6 kişi yaralandı. Salihli Devlet Hastanesi`ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kastamonu`da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında ise 15 kişi yaralandı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir