• DOLAR 32.338
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2395.537
  • ...
Ekonomi Bakanı Mersin`de İftar Yemeği Verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Bakan Çağlayan, Akdeniz ilçe sınırları içerisindeki Anadolu İmam Hatip Lisesi`nde kendisi tarafından verilen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

İftar programına Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Mersin Milletvekilleri Nebi Bozkurt, Ahmet Tevfik Uzun ile İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz`ün de yer aldığı programda ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı.

 

Çağlayan iftarda yaptığı konuşmada Mersin`in her tarafından inşaatların yükseldiğine işaret etti. Mersin`de kısa bir süre sonra kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağının bilgisini veren Bakan, \"Mersinli kardeşlerimizin en iyi şartlarda yaşamalarını kendimize görev kabul ediyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımız için 24 saat çalışıyoruz. Allah`ın bize verdiği çalışma azmi ve güçle hizmet ediyoruz\" dedi.

 

Mersinlinin Mersin`de hak ettiği gibi yaşayacağına vurgu yaparak, kardeşlik anlayışı içerisinde bütün sorunların üstesinden gelinebileceğine dikkat çeken Bakan Çağlayan, bir hayırsever tarafından alınan tekerlekli sandalyeyi engelli bir vatandaşa hediye etti. İftar programında vatandaşlarla yakından ilgilenen Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Vali Hasan Basri Güzeloğlu sorunların çözümü noktasında da yetkilileri talimatlandırdılar.(Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir