• DOLAR 32.52
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2450.534
  • ...
Gaziantep Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP- 19 Mayıs Perşembe günü Gaziantep basınından haber başlıkları şöyle

Refarans Gazetesi: En hayırlı hizmet
Şehitkamil belediyesi tarafından Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi `nde yatan hasta yakınları için yaptırılan hasta yakınları konaklama evi 1500 metrekare kapalı alan 8 adet çok kişilik 4 adet özel oda dinlenme salonu mutfak çamaşırhane standartlara uygun bay-bayan banyo ve tuvaletlerden oluşuyor

Metropol Gazetesi: Cani sapık yakalandı
Gaziantep`te cesedi evlerinin bir alt sokağında bulunan beş yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettikten sonra elleriyle boğarak öldürdüğü iddia edilen 16 yaşındaki katil zanlısı yakalandı.

Ayıntap Gazetesi: BM`nin 3. İntifada endişesi
BM Ortadoğu Özel Temsilcisi Robert Serr, BM`nin Filistin Devletiyle ilgili net bir kara alamaması halinde Filistinlilerin 3.defa İntifadaya yönelebileceğini dile getirerek "Bu durum tehlikeli bir gidişe sebep olabilir." dedi.

Pusula Gazetesi: Ürperten ifade
Geçen Pazar günü kaybolduktan sonra evinin yakınında cesedi bulunan 5 yaşındaki Fatma D`nin cinayet şüphelisi 16 yaşındaki V. Y gece yarısı yakalandı. Linç edilmek istenen şüpheli V.Y`nin ilk ifadesinde "tecavüz ettikten sonra boğazını sıkınca öldüğünü anladım. Ailem düğündeydi onlar gelmeden cesedi kilere sakladım polis evleri arayacağını söyleyince sokağa bıraktım." dedi. Tutuklanan zanlının anlattıkları polisi bile hayretler içinde bıraktı.

Artı Haber : Belediye işbirliğiyle muhteşem projenin açılışı yapıldı
Şehitkamil Belediyesi tarafından Gaziantep üniversitesi ne( GAÜN) yaptırılan Hasta yakınları konaklama evi düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Bekir Aslan - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir