• DOLAR 32.521
  • EURO 35.003
  • ALTIN 2441.388
  • ...
Beşiri Merkez Camii`nde Kadir Gecesi İhya Edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Beşirililer Merkez Camii`nde Kadir gecesi ihya ettiler. Yatsı namazı ve kılınan teravih namazının ardından İlçe Vaizi Molla Nedim Yılmaz`ın yaptığı konuşmayla Kadir gecesi programı başladı.

Yılmaz konuşmasında, Kadir gecesinin önemine vurgu yaparak, Kadir gecesinin bin aydan daha hayırlı olduğunu ve bu gecenin esaret altında bulunan İslam coğrafyası için hayırlara vesile olmasını cenabı haktan niyaz ettiklerini dile getirdi.

Merkez Camii İmamı Mehmet Aydoğdu ve müezzin Abdurrahman Men hoca mevlidi şerif ve ilahiler okudu. Kadir gecesi ve Ramazan ayı ile ilgili açıklamada bulunan Aydoğdu Hoca, "Başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennemden kurtuluş olan bu Ramazan ayının üzülerek de olsa sonuna yaklaştık bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini sevinçle ihya ettik. Öncellikle bu gece tüm Müslümanları dualarımızdan mahrum etmememiz lazım. Zulüm ve açlık içerisinde bulunan Müslüman kardeşlerimize dua edelim. Bu mübarek gecenin tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim." dedi.

Kadir gecesi programı yapılan ikramın ardından sona erdi. (Kenan Önder-İLKHA)
 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir