• DOLAR 32.58
  • EURO 34.998
  • ALTIN 2436.353
  • ...
Kadir Gecesinde Sakal-ı Şerif`e Yoğun İlgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Kadir Gecesi münasebetiyle merkez camiinde ziyarete açılan Sakal-ı Şerif`e Ağrılılar yoğun ilgi gösterdi. Sakal-ı Şerif`i görebilmek için iftarını açan vatandaş merkez camiinde sıraya girdi. Yaklaşık 40 dakika öncesinden sıra oluşturmaya başlayan vatandaşların Sakal-ı Şerif`e teveccühü yoğundu. Kılınan teravih namazlarının ardından ziyaret başladı.

 

İzdiham yaşanmaması için vatandaşlar sıraya girerken, ziyaret öncesinde bile kuyruğun bir kilometreyi bulduğu gözden kaçmadı. Gece geç vakitlere kadar ziyaretin yoğun olduğu merkez camiinde Sakal-ı Şerif`i ziyaret edenlerin kimisi cep telefonları ile resim çekerken, kimileri de yanında getirdikleri takke, teşbih v.b. eşyalarını Sakal-ı Şerif`e sürdü.

 

Sakal-ı Şerif, erkekler için Ağrı merkez camiinde ziyarete açılırken bayanlar için ise Ağrı Lise Camiinde ziyarete açıldı. Bayanların da yoğun ilgi gösterdiği ziyaret, geç saatlere kadar devam etti. Sakal-ı Şerif ziyareti merkez camiinde kılınan sabah namazı ile son buldu.

 

Öte yandan gece boyunca süren ziyaret sırasında hiçbir olay yaşanmazken polisin cami etrafında aldığı güvenlik önlemleri de gözden kaçmadı. (M. Emin Mağlay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir