• DOLAR 32.577
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2438.444
  • ...
Adana Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - 15 Ağustos 2012 Çarşamba Günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

 

KENT GAZETESİ: Allah`tan Korkun Kuldan Utanın
Aytaç Durak`ın 3 yıldan beri görevden uzaklaştırılmasının milli iradeye bir saygısızlık olduğunu söyleyen MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, 30 aydır haksız ve hukuksuz bir şekilde görevden uzak tutulan Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak`a yönelik soruşturmalar için 3 müfettiş görevlendirilmesine tepki gösterdi, \"Artık yeter!\" dedi.

 

Yaralıları Bırakıp, Kavgaya Tutuştular
Adana`dan duraktan yolcu alıp ana yola çıkan dolmuşa bir kamyon arkadan çarptı. Savrulup kaldırıma çıkan ve bir ağaca çarpan minibüsteki 9 kişi yaralandı. Kazayı haber alıp olay yerine gelen dolmuş şoförünün meslektaşları, yaralılara yardım etmek yerine kavga etti. Kaza için olay yerine gelen polisler, kavgayı sonlandırırken, yaralılar hastaneye kaldırıldı.

 

Polonyalı Dorota, Meryem Duru Oldu
Polonya uyruklu Dorota Bogucka, Adana Müftülüğüne gelerek Müslüman oldu. Özel bir şirkette müdür olarak çalışan ve Hıristiyan Katolik olan Dorota, \"Müslümanların dinlerine çok bağlı oldukları, kültürlerinin ve yaşantılarının kendisini çok etkilediğini, ezan sesinden çok etkilendiğini, merkez caminin muhteşem olduğunu ve Müslüman olursa cennete gireceğine inandığı için İslam`ı tercih ettiğini\" söyledi.

 

ADANA GÜNAYDIN GAZETESİ: Pistin Uzatılmasıyla İlgilenin
Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Şakirpaşa Havalanı`nın pist uzunluğunun uzatılarak Adana`daki binalara getirilen Mania alanı yasaklamasının bir an önce sonlandırılmasını ve insanların mağduriyetlerinin de önlenmesini isteyerek Adana milletvekillerine \"Pistin Uzatılmasıyla İlgilenin\" çağrısında bulundu.

 

Tek Taşlı Uyuşturucu Kaçakçısı
Adana`da kendilerine aile görünümü vermek için yanlarına parmağına tek taş yüzük takan bir kadını da alan 1`i kadın 3 uyuşturucu kaçakçısı yakalandı. Lüks otomobilin içinde 18 kilo 200 gram esrar ele geçirildi. 1 kişi tutuklandı, 2 kişi serbest kaldı.

 

Çelik`ten Terör Örgütüne Tepki
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, CHP Milletvekili Hüseyin Aygün`ü kaçıran PKK`nın `gözaltına alma` ve `alıkoyma` gibi ifadeler kullanarak, kendisine `paralel devlet imajı` vermeye çalıştığını belirtti. (Mustafa Çiçek - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir