• DOLAR 32.443
  • EURO 34.744
  • ALTIN 2442.068
  • ...
Kuşlubahçe  Tozdan Kurtuluyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA - Manisa Belediyesi`nin altyapı çalışmalarını tamamladığı Kuşlubahçe Mahallesi`nde, asfaltlama çalışmasına geçildi. Yaklaşık 10 yıldır mahallelerinde asfalt yapılmadığını ifade eden mahalle sakinlerinden Ümit Ortalan, Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür etti.

 

Manisa Belediyesi`nin Kuşlubahçe Mahallesi 4220 Sokak`ta devam eden asfaltlama çalışmalarını, Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü yerinde inceledi. Kenar mahallelerde başlattıkları altyapı ve üst yapı çalışmalarının tamamlandığı noktalarda asfaltlama çalışmalarına geçtiklerini belirten Başkan Yardımcısı Cem Çöllü, \"Geçen yıl içerisinde Kuşlubahçe Mahallesi`nin ana caddesinde asfaltlama çalışması yapmıştık. Ara sokaklarında kaldırım, bordür ve yağmur suyu çalışmalarını bitirir bitirmez, asfalta da başladık. Yıllardır bu mahalle hizmet alamamış. Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Kuşlubahçe Mahallesi`nin bu makus talihini değiştirmek için bizlere gerekli talimatı vermişti. Biz de bu doğrultuda Kuşlubahçe Mahalle`mizin de hak ettiği hizmeti alabilmesinin çabası içindeyiz\" dedi.

 

Manisa Belediyesi ekiplerinin yaklaşık 10 gündür mahallelerinde asfaltlama çalışması yaptığını ve bu çalışmalardan mahalle sakinleri olarak büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Kuşlubahçe Mahallesi sakinlerinden Ümit Ortalan, \"Mahallemiz yaklaşık 10 yıldır asfalt hizmeti almıyordu. Yazın toz toprak, kışın da çamur ile adeta boğuşuyorduk. Sağ olsun Manisa Belediyesi ekipleri, yaklaşık 10 gündür burada asfalt çalışması yapıyor. Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve ekibine, mahallemize sağladığı bu imkanlar nedeniyle teşekkür ediyoruz\" dedi. (Ramazan Sındıraç -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir