• DOLAR 32.508
  • EURO 34.976
  • ALTIN 2429.921
  • ...
Vanlılar Vekillerini Tatilde Aralarında Görmek İstiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - TBMM`nin tatile girmesiyle milletvekilleri 1 Ekim`e kadar sürecek olan bir tatil sürecine girdi. Kimi milletvekilleri tatili halkının arasında geçirmeye çalışırken kimileri de halkından uzak bir şekilde tatilini geçiriyor.
Vanlı vatandaşlara da, meclisin tatile girmesiyle beraber vekillerini halkın arasında görüp görmediklerini sorduk.

 

Tatil Beldelerine Gidiyorlar
Vatandaşlardan Muzaffer Ersincar şu ana kadar milletvekillerini görmediğini belirtti. Ersincar, \"Seçim zamanı geliyorlar; şöyle yapacağım, böyle yapacağım; ama ortada yoklar. Meclis tatil olunca gidiyorlar. Onları gördüğümüz yok. Bizleri unutuyorlar. Tatil olunca Bodrum, Kuş Adası gibi tatil beldelerine gidiyorlar\" dedi.

 

Fevzi Yiğit ise milletvekillerini sadece oy zamanlarında göründüklerini belirterek, \"8 tane milletvekilimiz var, bugüne kadar yüzlerini görmüş değilim. Gelip burada bizim oylarımızı alıyorlar ondan sonra yan gelip yatıyorlar\" ifadelerini kullandı.

 

Oylarımızla O Makamda Olduklarını Unutmasınlar
Deprem sürecinde bile milletvekillerini görmediğini söyleyen Celal Coşar, \"Hiçbir milletvekilini görmedik. Ne yüzlerini ne de gölgelerini gördük. Burası deprem bölgesi. Vatandaşın hal ve hatırını sormaları gerekiyor. Eğer seçim esnasında dilenci gibi kapı kapı yalvararak bir oy isteyebiliyorlarsa bugün için gelip halkın arasına girmelidirler\" dedi.

 

Hikmet Güldağ da milletvekillerini bu zamana kadar hiç görmediğini söyleyerek, \"Televizyonlarda, haberlerde de doğru dürüst görmedik. Eğer gelseler, halkın derdini dinleseler, bir çözüm üretseler çok iyi olur. Tatili kendi insanlarının arasında geçirerek maddi ve manevi yönden insanımıza moral versinler. Sonuçta bizim oylarımızla o makamda olduklarını unutmasınlar\" şeklinde konuştu. (Fırat Arslan, Sinan Bilici - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir