• DOLAR 32.554
  • EURO 34.923
  • ALTIN 2438.68
  • ...
Manisa`da Pide Denetimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MANİSA - Gramaj ve fiyat tarifelerinin kontrolünün yapıldığı denetimlerle ilgili bilgi veren Zabıta Müdürü Aydoğan İra, yıl boyunca ekmek, pasta, börek ve simit üretimi yapan işletmelerde denetimler yaptıklarını, Ramazan ayının gelmesiyle de, pide ve ekmek üzerinde yoğunlaştıklarını belirtti.

Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yıl boyunca aralıksız devam ettiği gıda denetimlerini Ramazan ayının gelmesiyle birlikte özellikle Ramazan pidesi, ekmek ve tatlı satışı yapan fırınlarda ve unlu mamulcülerde yoğunlaştırdı.

Zabıta Müdürü Aydoğan İra`nın da katıldığı denetimlerde; hijyen, pide gramaj ve fiyat tarifesi gibi konular irdelendi. Yapılan denetimlerde olumsuz herhangi bir olaya rastlanılmazken, kurallara uyan fırınların sahiplerine de teşekkür edildi.

Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak yıl boyunca ekmek, pasta, börek ve simit üretimi yapan işletmelerde denetimler yaptıklarını, Ramazan ayının gelmesiyle de, pide ve ekmek üzerinde yoğunlaştıklarını belirten Zabıta Müdürü Aydoğan İra, \"Bugünkü yaptığımız çalışmaya 4 ekibimizle katılıyoruz. Şehir içinde bulunan tüm fırınlar Ramazan`a has pide ile ilgili gramaj kontrolü ve fiyat tarifesi kontrolü yapıyoruz. Yaptığımız denetimlerde herhangi bir sıkıntı yok. Gramajları olması gereken gramajın üzerinde, her fırında da fiyat tarifesi mevcut... O yüzden vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla pide alışverişleri noktasında biz de bu konuda katkı sağladığımız için mutluyuz\" dedi. (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir