• DOLAR 32.541
  • EURO 34.962
  • ALTIN 2454.882
  • ...
Her canlı ölümü tadacak, CHP`li hariç olur mu?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AZRAİL CHP’Lİ KADINLARA DOKUNMASIN!

Tadımlık ölebilirsiniz!

CHP’li Binnaz soyadının Toprak olduğunu unutmuş, adının da bir gün toprak olacağını unutarak, Zincirlikuyu Mezarlığının kapısında yazan “ Her Nefis Ölümü tadacaktır” ayetinden rahatsız bayan refleksleriyle AKP’ye çatmış.

Hey gidi gidi Koca Dünya meğer sende kalıp toprağın üzerinde fanilik keşfi yapmaya meraklı ne muazzam hatunlar varmış!

Bu kadınlar ölümü hatırladıkça, Azrail’in siyasetine tav olacaklarını düşünmekten ölür, biz de bunlara gülmekten ölürüz. Kadın toprak eşitliği böylece sağlanmış olur.

Ne yazsaydı Binnaz Toprak “ Her canlı ölümü tadacaktır, CHP’liler hariç, onlar kazık çakıp altı okun ruhunu diri diri yaşatacaklar” diye mi yazsaydı?

Yazıklar olsun ki ölüm üzerinden muhalefet borazanlığı oluşturup ayetlerin sahiciliğini oklarınızın gölgesinde kaynatmak istediniz.

Yazıklar olsun, hiç ölmeyecekmiş gibi siyaset yapanlara ve yarın ölecekmiş gibi ağızlarındaki kafataslarını bugünden kusanlara! Sayın ölmek için Azrail’e bin naz eden kadın! Sen senden öncekiler öldü diye ordasın!

Sen hiç Fatihasını korumasına taşıtan eli dünya üzerinde bin yıl kalmış bir adam gördün mü? Zincirlikuyu Mezarlığı dirilerin top sahası mı bir bak, Azrail doldur boşalt yapmak için arazi aramıyor, Azrail Allah’ın emanetini can sayacından geçirip sahibine teslim etmek için bekliyor!

Sen ister rahatsız ol, ister olma toprağın rahatsız etmeyeceği hiçbir canlı kalmayacak! Ayetler üzerinden siyaset yapmak çok ayıpmış! Yahu ne biçim bir kafayı yerleştirmişsiniz gövdenizin üzerine.

Nerede ölüm, Ayet, Allah, Bismillah, Fatiha gibi ruhun hakikatli tesbihinin sallandığını görseniz, o tesbihin sallandığı ağacı iktidarın üzerine yıkıyorsunuz. Anlaşılan o ki, sizin bağnazlığınız ölümü tatmayacak! Anlaşılan o ki, sizlerin kafatasına çöreklenmiş siyaset ölüsüne binlerce ahmak talip!

Kusura bakma, senin rahatsız olduğun ayetlerin şerefine ölecek binlerce insan var…

Ölüyorlar, isteseler de istemeseler de! Senin demokrasin bu ayetin olmasından rahatsızsa, bu ayetle ölümü ruhlarında ayaklandıran nice insan da senden rahatsız! Sosyolojik bulgularını topraktan kazıyıp yüzüne çakan ayetten rahatsız olman inan bizleri hiç şaşırtmadı. Sen az ölmeyi dene biz çok ölüyoruz!

Esra Elönü / Haber7

Bu haberler de ilginizi çekebilir