• DOLAR 32.433
  • EURO 34.484
  • ALTIN 2488.112
  • ...
ABD Güdümlü Basından Bin Ladin`e Hakaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ABD tarafından Pakistan`ın sınırları ihlal edilerek, yaşadığı evde yargısız bir şekilde katledilen Usame Bin Ladin hakkında beklendiği gibi "aşağılama kampanyası" başladı.

Bin Ladin`in ölümünden sonra yapılan "bundan sonra Ladin`i küçük düşürme operasyonları yapılacak" yorumlarını doğru çıkaran kampanyalar, çok geçmeden ABD medyasında ve ardından Türkiye medyasında yer aldı.

ABD medyasında yer alan son haberlere göre Bin Ladin`in evinde "cinsel içerikli" kasetler çıktı. Her halinden yalan olduğu anlaşılan bu haber Türkiye`de Aydın Doğan medyasının internet sitelerinde manşetlerden görüldü.

Ladin hakkında ortaya atılan ikinci bir yalan da Ladin`in karısını askerlerin üzerine doğru ittiğiydi. Bu haber de yine Doğan gazetelerinde boy boy yer aldı.

Ladin`le ilgili bir başka iddia da, onun ne kadar bencil olduğunu göstermeye yönelik. İddia, ona ait olduğu iddia edilen günlüklere dayandırıldı. İddiaya göre Ladin, günlüklerine kendini övücü sözler yazmış.

Bilindiği ABD, Ladin`i öldürdüğü ilk gün, onun çok sert bir şekilde direndiğini iddia etmişti ancak daha sonra Ladin`in silahsız olduğu ortaya çıkmıştı.
 

Dünya Bülteni

Bu haberler de ilginizi çekebilir