• DOLAR 32.564
  • EURO 34.954
  • ALTIN 2444.413
  • ...
Ramazan Arifesinde 400 Aileye Gıda Paketi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - İnsani Yardım Vakfı`nın (İHH) Batman Partneri olan Batman Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (BEY-DER) Genel Başkanı Zeki İslamoğlu, \"İHH Türkiye`de ve dünyanın 125 ülkesinde periyodik olarak her yıl yapmış olduğu ramazan gıda paketlerini ramazan arifesinde fakir ve muhtaç ailelere ulaştırmak üzere Batman`a da gönderildi\" şeklinde konuştu.

 

İslamoğlu, \"İHH tarafından daha önce tespit etmiş olduğumuz 400 aileye ulaştırılmak üzere 400 ramazan gıda paketi Batman`a gönderildi\" dedi.

 

Bu gün Ramazan arifesinde dağıtımlarına başladıklarını belirten İslamoğlu, \"Allah`ın izniyle ramazanın başlamasıyla bütün paketler hak sahiplerine dağıtılmış olacaktır. Ramazan ayı dolayısıyla Müslümanların hayır ve hasenatları çoğalmakta bunu da, Allah (c.c) bu faziletli ayın bereketi ve ihsanı olarak bize sunmaktadır\" ifadelerini kullandı.

 

\"Bütün bunlarla birlikte İHH gerek Türkiye`de gerek mağdur olmuş savaş deprem ve sel felaketleriyle karşı karşıya gelmiş milletlere şefkat ve merhamet elini uzatmak için var gücüyle bütün gönülleriyle çalışmaktadır. Allah`ın izniyle çalışmalarına devam edecektir\" ifadelerini kullanan İslamoğlu, \"Bütün Batman hayırseverlerinin, Afrika kıtalarında aç ve açıkta olan insanlara yapılan yardım ve sağlık projeleri kapsamında yardımda bulunmalarını bekliyoruz\" dedi.

 

Son olarak İslamoğlu, \"BEY-DER olarak mübarek ramazan ayını yeryüzündeki bütün insanlara ayrıca Müslümanlara barış, huzur ve güven tahsis etmesi dileğiyle bütün Müslümanlara Ramazan ayını tebrik etti\" diye konuştu. (M. Sait Çelik - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir