• DOLAR 32.452
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2441.122
  • ...
Diyarbakır Basınından Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Diyarbakır ve çevre ilçelerde yaşanan gelişmeler yerel gazetelere şöyle yansıdı.


ÖZGÜR HABER: PRİM BORCU OLANLARA MÜJDE
Diyarbakır Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Delil, pirim borcu olan vatandaşlara yönelik açıklama yaptı. Delil, geçici maddenin daha önce borç yapılandırması bozulanlara imkân sağladığını söyledi.

Kent İçinde Oto Galerici Kalmayacak
Diyarbakır genelinde 2. El Oto Galeri faaliyetlerini yürüten işyerlerinin kent dışındaki sitelere taşınması için geliştirilen proje kapsamında, Bağlar Belediyesi daha önce gönderdiği yazılı tebligatta ve yapılan uyarılara uymayan oto galericilerinin işyerlerine mühürleme çalışmalarına başladı. Sırada Yenişehir ve Kayapınar var.


DİYARBAKIR SÖZ: GALERİCİLERLE BELEDİYE KAPIŞTI
Diyarbakır`da oto galericilik yapan esnaf ile zabıta ekipleri arasında yaşanan gerginliğe polis ekipleri müdahale etti. Bağlar ilçesi Urfayolu üzerinde bulunan oto galericilere, daha önce tebligat gönderen Bağlar Belediyesi zabıta ekipleri, sürenin dolmasının ardından, iş yerlerini kapatmak için güvenlik güçleri ile galericilerin bulunduğu alana gitti.


GÜNEYDOĞU GÜNCEL: DİYARBAKIR`DAN KURTULMUŞ`A DESTEK
HAS Parti Diyarbakır İl Başkanlığı`ndan Numan Kurtulmuş`a destek geldi. Alaattin Parlak, \"Numan Kurtulmuş Kürt sorununun çözümünde aktör olabilir\" dedi. HAS Parti Diyarbakır İl Başkanı Alaattin Parlak, hafta sonu Ankara`da gerçekleştirilen partilerinin GİK ve il başkanları toplantısını değerlendirdi. İl başkanlarının büyük çoğunluğunun bütünleşmenin lehine görüş belirttiğini dile getiren Parlak, bütünleşme sonrasında, Numan Kurtulmuş`un, Kürt sorununun çözümünde aktör olabileceğini belirtti.

Lice`de Çatışma
Diyarbakır`ın Lice ilçesinde operasyona çıkan güvenlik kuvvetleri ile bir grup PKK`lılar arasında çatışma çıktı. (M. Salih Keskin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir