• DOLAR 32.467
  • EURO 34.688
  • ALTIN 2384.78
  • ...
Deniz Feneri`nden KPSS Açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK - Deniz Feneri Derneği KPSS 2012`deki kopya iddialarına adlarının karıştırılmasına tepki gösterdi. \"Ramazan ayına girilirken şer odakları yine sahnede…\" başlığıyla yapılan açıklamada
bazı çevrelerin, Deniz Feneri`ne çamur atmak için her fırsatı değerlendirdiği şimdi ise yeni bahanenin KPSS soruları olduğu belirtildi.

 

07.07.2012 tarihinde yapılan KPSS sınav sorularının dışarıya sızdırıldığı iddialarının bahane edilerek bazı siyasiler ve medya organlarının, Deniz Feneri Derneği`ne karşı, yeniden saldırı başlattığının ifade edildiği açıklamada, \"Yapılan açıklamalarda, gazete ve televizyonlarda yapılan haber ve yorumlarda, uzaktan yakından hiçbir ilgisi olmadığı halde Deniz Feneri Derneği`nin tüzelkişiliği, haksız ve kasıtlı olarak hedef alınmıştır.

KPSS sınav soruları ile ilgili hukuk dışı bir uygulama söz konusu olduysa bu durum yargı mercilerinin sahasıyla ilgilidir.

Derneğimizle ilgili olmayan bu konu ele alınırken logomuzun kullanılması, Deniz Feneri adının altının çizilmesi masum bir habercilik refleksinden ibaret değildir.\" denildi.

 

Ramazan ayına girerken bazı siyasi çevrelerin ve medya gruplarının Deniz Feneri Derneği`ne karşı yılardır sürdürdükleri karalama kampanyasına benzer hazırlıklar içinde olduklarının anlaşıldığının öne sürüldüğü açıklamada \"Deniz Feneri 1998 yılından beri \"sadece iyilik\" demiş, sadece iyilikle meşgul olmuştur. Derdimiz, -yıllardır yaptığımız gibi- daha çok gönlü kırık insanımızın yüreğine sevinç koymaktır.\" İfadeleri kullanıldı. (Fikret Özkan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir