• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Polis Dövdü İddiası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman`ın tanınmış alışveriş merkezi Worldmar`da sivil polisin, kız arkadaşına baktığı gerekçesiyle Şehmus Büyükkoyuncu`yu darp ettiği iddia edildi.

 

Kamera Görüntüleri Mevcut
Polis dayağının kamera görüntüleri olduğunu söyleyen Hakan Kutlu olayı şöyle anlattı, \"Ben ve yeğenim Şehmus Büyükkoyuncu Worldmar`a alışveriş yapmaya gitmiştik. Alışverişimizi bitirdikten sonra ödeme kasalarına geldik, yeğenim Şehmus Büyükkoyuncu poşetleri kasaya bıraktığı sırada hiç bir şeyden haberi olmadan sivil giyimli bir polis memuru tarafından yumruklandı. Soyadını bilmediğim Timuçin isimli polis memurunun yumrukları sonucu gözleri şişti. Ben ve yeğenim Şehmus Büyükkoyuncu polis memurundan şikayetçi olmak üzere, Şehit Yıldız Işıl Akça Polis Merkezine müracaat ettik. Olayın araştırılması için Worldmar`ın kamera görüntüleri mevcuttur\" dedi.

 

Polis Böyle Yaparsa Biz Kime Güveneceğiz
Polis dayağını anlatan Hakan Kutlu sitemde bulunarak, \"Canımızı, malımızı ve güvenliğimizi emanet ettiğimiz polisler vatandaşlara böyle yaparsa biz kime güveneceğiz… Vatandaşlar olarak bizim yetkililerden isteğimiz bu ve buna benzer polis memurlarının cezalandırılmalarıdır. Polis vatandaşı dövdüğünde hiçbir ceza verilmeden af edilmektedir. Ancak vatandaş karşılık verdiğinde ise Devletin polisine el kaldırdığı gerekçesi ile günlerce nezarette bırakılmaktadırlar\" ifadesini kullandı.

 

Edinilen bilgilere göre hastane raporu emniyette dosyaya konurken, savcılığın talimatıyla kamera görüntüleri de el konarak soruşturma başlatıldı. (Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir