• DOLAR 32.373
  • EURO 34.987
  • ALTIN 2326.13
  • ...
Kültür Bakanı Tataristan`a Gidiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK - Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Avrasya Şehirleri Forumu ile Türkiye Rusya Turizm İşbirliği Konferansına katılmak üzere Tataristan`a gidiyor. 5-8 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan foruma iki ülke turizm operatörleri ve turizm yatırımcıları temsilcileri de katılacak.

Ertuğrul Günay, ekonomi, siyaset, kültür ve turizm gibi pek çok alanda ilişkilerin kurulduğu Rusya Federasyonu hükümeti ile Rusya turizmi için bir araya gelecek. Türkiye`den turist akışının arttırılmasına yönelik olarak düzenlenen \"Türk Turistlerine Yönelik Pazarlama ve Reklam Amaçlı Destinasyonlar\" adlı yuvarlak masa toplantısına katılacak olan Bakan Günay, Tataristan Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov ve Tataristan Cumhuriyeti 1. Cumhurbaşkanı Mintimer Şaymiyev ile bir araya gelecek.

Bakan Günay`a bu ziyaretinde İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Turgut Gür, TURSAB Başkan Danışmanı Alper Maçka ve beraberindeki resmi heyet de eşlik edecek. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir