• DOLAR 32.507
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2444.034
  • ...
Ankara`da Suriye Trafiği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 


ERDOĞAN-KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki görüşme sona erdi. Askeri uçağın Suriye tarafından düşürülmesinin ardından Başbakan Erdoğan, TBMM`de grubu bulunan siyasi partilerden görüşme talebinde bulunmuştu. Erdoğan bu çerçevede ilk olarak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Başbakanlık Resmi Konutu`ndaki görüşme bir saat sürdü. Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu açıklama yapmadan ayrıldı. Görüşmeye Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ile CHP milletvekili Osman Korutürk de katıldı.

ERDOĞAN-BAHÇELİ GÖRÜŞMESİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin görüşmesi sona erdi. Askeri uçağın Suriye tarafından düşürülmesinin ardından TBMM`de grubu bulunan siyasi parti liderleriyle görüşen Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu`nun ardından MHP Genel Başkanı Bahçeli ile bir araya geldi. Başbakanlık Resmi Konutu`ndaki görüşme 45 dakika sürdü. Görüşmeye Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri Komutanlığı Harekat Başkanı Tümgeneral Ateş Mehmet İrez, MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş de katıldı.

ERDOĞAN-DEMİRTAŞ GÖRÜŞMESİ

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Başbakanlık Resmi Konut`a geldi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Demirtaş`a, Suriye`nin Türk askeri uçağını düşürmesi nedeniyle görüşme davetinde bulunmuştu. Demirtaş`a, BDP Mersin Milletvekili Ertuğrul Kürkçü eşlik ediyor. Başbakan Erdoğan, ilk olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Başbakan, daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, görüşme değerlendirmesini basın toplantısında kamuoyu ile paylaştı. 

 

AJANSLAR

Bu haberler de ilginizi çekebilir