• DOLAR 32.459
  • EURO 34.747
  • ALTIN 2437.865
  • ...
İslam Düşmanları Stockholm`da Toplanacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSVEÇ - Dünyanın farklı ülkelerinde faaliyet gösteren İslam karşıtı aşırı sağcı örgütler İsveç`in başkenti Stockholm`de bir araya gelecek. Ortak bir basın açıklaması yayınlayan aşırı sağcı örgütler, Stockholm`de gerçekleştirilecek toplantının küresel çapta düzenlenen ilk toplantı olacağını ifade etti.

 

Söz konusu basın açıklamasında toplantının, Taimour Abdulwahab isimli bir Iraklının geçtiğimiz yıl aralık ayında İsveç`de gerçekleştirdiği saldırıya tepki olarak Stockholm`de yapılacağı ifade edildi.

 

Toplantıya, Ulusların İslamlaşmasını Durdur (Stop Islamization of Nation), Amerika`nın İslamlaşmasını Durdur ( Stop Islamisation of America), İngiliz Savunma Ligi, (British Defence Legue), Avrupa`nın İslamlaşmasını Durdur (Stop Islamisation of Europe) gibi dünyanın farklı bölgelerinde faaliyet gösteren İslam karşıtı aşırı sağcı örgütlerin temsilcileri katılacak. \"Birinci Küresel Cihad Karşıtı Toplantı\" adı verilen eyleme Robert Spencer, Pamele Geller, Tommy Robinson gibi İslam karşıtı örgütlerin tanınmış isimleri de bizzat katılacak ve konuşma yapacak. (Xalo Kurdson-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir