• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.474
  • ...

BATMAN-Batman Valisi Ahmet Turhan`ın katılımıyla gerçekleştirilen \"Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi\" töreninde İl Özel İdaresi çalışanlarının maaşlarına eklenecek olan tazminat miktarı aylık 500 TL olarak belirlendi. Kurban ve Ramazan bayramlarında ise bu miktara 150 TL daha eklenecek.
Batman Valisi Ahmet Turhan, İl Özel İdaresi Meclis Salonunda Bem-Bir-Sen (Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası) ile \"Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi\" Törenine katıldı. Törene Vali Ahmet Turhan ile birlikte Özel İdare Genel Sekreteri Yusuf Karatoprak, Bem-Bir-Sen İl Yönetimi adına İl Başkanı Yusuf Çiftçi, Genel Teşkilatlanma Sekreteri Medeni Sevinç ve Özel İdare çalışanları katıldı.

 

Hizmet Kalitemiz Arttı
Vali Turhan yaptığı konuşmada; \"Batman İl Özel İdaresi geçmişten gelen bazı sıkıntıların ortadan kaldırılmasıyla ve yapılan yeni düzenlemelerle bölgenin sayılı özel idarelerinden biri haline geldi. Bu kapsamda da hizmetin kalitesi ve verimliliği arttı. Genel sekreterimize ve çalışanlarına gönülden teşekkür ediyorum. Verilen tazminatın hizmet kalitesini daha da artacağına inanıyorum, hayırlara ve güzelliklere vesile olsun\" ifadesini kullandı.

 

Özveriyle Çalışmaya Devam Ediyoruz
Bem-Bir-Sen adına İl Başkanı Yusuf Çiftçi konuşmasına \"Şehit düşen askerlerimize Allah`tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz\" diyerek başladı. Arkasından \"Yıllarını ve bütün benliğini bu cennet vatana adamış vefakâr çalışan arkadaşlarım, gece gündüz demeden kışın karla ve çamurla, yazın sıcakla, tozla, asfaltla, alt ve üst yapı çalışmalarını yaparak sevdaların en büyüğü memleketine hizmet etmeyi benimsemiş İl Özel İdaresi çalışanları olarak bu Sosyal Denge Sözleşmesinden sonra özverili çalışmalarımızı katlayarak daha güzel hizmetler üretmeye çalışacağız\" ifadesine yer verdi.

 

Toplu Sözleşme İmzalayan İlk Sendika
Batman`da Sosyal Denge tazminatını imzalamaktan son derece memnun olduğunu kaydeden Genel Teşkilatlanma Sekreteri Medeni Sevinç, \"Çünkü kendim de bu yörenin insanıyım, Vanlıyım. Defalarca gelip gittik, sağ olsun Valimiz bize bir söz verdi. Sözünü yerine getirdiği için teşekkür ediyorum. Devletin Vali`si bugün milletle bütünleşme noktasında, gerçekten irademizi dinleyerek, değerlendirerek, \"Ben buyurdum oldu değil\", bizimle karşılıklı mütalaa ederek bu fikre beraber vardık. Anadolu insanından bizlerden birisi olan Vali`mizin milletle bütünleşmesi yönünde de yörenin insanı olarak son derece mutluyum. Burada Türkiye Cumhuriyeti devletiyle ilk defa toplu sözleşme imzalayan bir sendika olarak da mutluluğumuz büyüktür, sizlerle paylaşıyorum, teşekkür ederim\" dedi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)