• DOLAR 32.556
  • EURO 34.954
  • ALTIN 2443.149
  • ...
Adana Basınından Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Adana\'da 9 Haziran 2012 Cumartesi yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Adanahaber Gazetesi: Kan Bağışında Türkiye Rekorunu Kırdık
Türkiye Kızılay Derneği Adana Şubesi\'nin \'Biz Adanalıyık! Kan Portakal Meyvemiz, Yardımsever Milletimiz\' sloganıyla başlattığı kan bağışı kampanyası büyük ilgi gördü. Türkiye rekorunu kıran Adanalılar, Dünya rekoruma koştu.

Başörtülü Öğrenciye Ödülünü Vermeyen Okul Müdürü Açığa Alındı
Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, İhsan Sabancı Teknik Kız Meslek Lisesi öğrencisi Tuğba Demir\'e mezuniyet töreninde birincilik belgesini başörtülü olduğu için vermeyip kürsüye çıkartmayan okul müdürü hakkında soruşturma açıldığını ve soruşturmanın selameti için görevden uzaklaştırıldığını söyledi.

Bağımlının Feryadı
Adana\'da hem bali hem de alkol bağımlısı olan bir kişi tedavi için gittiği AMATEM\'e alınmadığını ileri sürüp vücuduna cam parçasıyla zarar verdi. Polislerin ikna ettiği genç, \' Ben kurtulmak istiyorum, ama beni hastaneye almıyorlar, böyle yaşamaktansa kendimi öldürürüm\' diye feryat etti.

İlkhaber Gazetesi: Kan Bağışında Rekora Doğru
Adana\'da \'Dünya Kan Verme Günü\' kapsamında Türk Kızılay\'ı tarafından rekor denemesi de Adana Valisi Hüseyin Avni Coş da kan verme kampanyasına katıldı.

Şimdi Tatil Zamanı
Adana Valisi Coş, karne alan öğrenci velilerine uyarıda bulunarak,\'öğrencilerimiz tatili dolu geçirmeli\' dedi. (Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir