• DOLAR 32.555
  • EURO 34.926
  • ALTIN 2425.891
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 9 Haziran 2012 Cumartesi günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Batman Basın.Com; \'Bakan Şimşek Karne Dağıttı\'
TOKİ Kazım Karabekir İlköğretim Okulunu ziyaret eden Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve işadamı Ali Sabancı çocuklara karne ve çeşitli hediyeler verdiler.

\'Pegasus Seferlerine Törenle Start Verildi\'
Pegasus Havayollarının Batman-İstanbul seferlerine başlaması dolayısıyla düzenlenen törene Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve kalabalık bir kitle katıldı.

Batman Mezopotamya Gazetesi; \'Engelliler Tek Çatı Altında Toplandı\'
Batman\'da faaliyet yürüten 8 engelli derneği Batman Kent Konseyi Engelliler Meclisi çatısı altında birleşme kararı aldılar.

\'MÜSİAD, Çevre Sorunlarını Bayraktar\'a İletilecek\'
MÜSİAD Batman Şubesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar\'a iletmek üzere Batman\'ın sorunlarına ilişkin rapor hazırladı.

Batman Gazetesi; \'Pegasus Seferlerine Start Verildi\'
Pegasus Havayollarının Batman-İstanbul seferlerine başlaması nedeniyle düzenlenen törene Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve kalabalık bir kitle katıldı.

\'Karne Dağıttılar\'
Minik öğrenciler karnelerini Maliye Bakanı ve Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı\'nın elinden aldı. 2011 - 2012 Eğitim Öğretim Yılı sonu karne dağıtımı Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı\'nın katılımıyla TOKİ Kazım Karabekir İlköğretim Okulu\'nda yapıldı.

Batman Postası; \'Mısır Tarlasından Esrar Çıktı\'
Gültepe Mahallesi\'nde Polislerin dur ihtarına uymayarak kaçan otomobil, mısır tarlasında terk edilmiş halde bulundu. Araçta yapılan aramada 8 kilo 245 gram esrar bulundu.

\'\'Xweda Jiwe Razîbe\' Dedi ve Veda Etti\'
TPAO Genel Müdürlüğü\'ne atanan Bölge Müdürü Süleyman Çalık onuruna verilen veda yemeğinde tüm Batmanlılara \"Xweda Jiwe Razîbe\" (Allah sizden razı olsun\" diyerek helallik istedi.

Batman Pusula Gazetesi; \'Vali Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini Denetledi\'
Batman Valisi Ahmet Turhan, Sağlık Bakanlığının projesi olan, İl Özel İdaresi bünyesinde yapımı tamamlanan ve teslim edilmesi beklenen Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin yeni binasını denetledi.

\'Cuma\'da \"Çocuk Terbiyesi\" Konusu İşlendi\'
Batman\'da bu hafta da Cuma Namazı\'nda camiler dolup taşarken, hutbede \"Çocuk Terbiyesi\" konusu ele alınarak, anne ve babaların çocuklarını İslam\'a göre terbiye etmeleri ve çocuklarını Cami ile Kur\'an kurslarına alıştırmaları istendi.

Batman Barış Gazetesi; \'Kadın Kursiyerlere Sertifika\'
Batman Valisi Ahmet Turhan \'Gıda Hijyenik ve Sanitasyon\' kursundaki kadın kursiyerlerin sertifika törenine katıldı.

\'Köylülere Sürgün Dayatması\'
Batman Merkeze bağlı Kuyubaşı Köyü Everce Mezrasında yaşanan dram, trajedi boyutunu da aştı. 1990\'lı yıllarda bölgede yaşanan çatışmalar nedeniyle mezradan çıkan köylüler, 2000 yılında kendi imkanlarıyla mezraya yeniden dönüş yaptılar. Ellerinde yıllardan beri mezrada oturduklarına dair belgeler bulunan köylüler, geri dönüşten bu yana yeniden mezradan çıkarılmak isteniyorlar.

Batman Medya Gazetesi; \'PTT\'den Seminer\'
PTT Başmüdürlüğü\'nün semineri, dün BATSO konferans salonunda başladı. PTT Başmüdürü Eren Aslan ve diğer ünite müdürlerinin katıldığı seminer bugün de sürecek. Psikolojik Danışman Sevda Güner, \'stres, öfke, kontrollü ve kurumsal aidiyet\' konulu seminere Batman PTT Başmüdürlüğü ile ilçelerdeki personel katıldı.

\'Kepçeyle Altın Aradılar\'
Batman\'ın Kozluk ilçesinde bir vatandaşa ait arsada 9 ton altın rezervi olduğu gerekçesiyle kazı çalışması başlatıldı.

Batman Umut Gazetesi; \'Pegasus Seferlerine Törenle Start Verildi\'
Pegasus Havayollarının Batman-İstanbul seferlerine başlaması dolayısıyla düzenlenen törene Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve kalabalık bir kitle katıldı.

Batman Duruş Gazetesi; \'Özdemir, Pegasus Seferleri İçin Düzenlenen Törene Katıldı\'
Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman Havalimanında düzenlenen ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı\'nın da yer aldığı törene katıldı.

Batman Doğuş Gazetesi; \'Esrarengiz Cisim Paniğe Neden Oldu\'
Batman da akşam saatlerinde gökyüzünde görülen esrarengiz ışık paniğe neden oldu. Batman\'da gece saat: 21.30-22.00 sıralarında gökyüzünde görülen ve yere doğru düşen ışıklı bir cisim paniğe neden oldu. Esrarengiz ışıklı cisim yavaş yavaş gökyüzünde yere doğru düşüyor ve kaybolup arkasında büyük bir duman izi bıraktığı görüldü.

Batman Çağdaş Gazetesi; \'Belediye Asfaltlıyor\'
Kentin eski caddesi konumundaki 12. Cadde de Belediye asfaltlama çalışmalarına hız verdi. Uzun bir aradan sonra Belediye\'nin güzergahta asfaltlama çalışmalarına başlamasının sevincini yaşandı.(Halid Coşkun-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir