• DOLAR 32.446
  • EURO 34.737
  • ALTIN 2440.848
  • ...
İşgalci Siyonist Bir Genç Kızı Gözaltına Aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal güçleri, El-Halil`in güneyindeki Negahot Yahudi Yerleşkesi`ne baskın düzenlemeye çalıştığı iddiasıyla Filistinli bir genç kızı uyarı ateşi açtıktan sonra gözaltına aldı.

Erva Selame Es-Suveyti isimli üniversite öğrencisi genç kızın ailesinden edinilen bilgiye göre, işgal güçleri Filistinli genç kızı henüz serbest bırakmadı. Görgü tanıkları, Siyonist işgal güçlerinin genç kızı uyarı ateşi açarak durdurdu ve daha sonra gözaltına aldı. Es-Suveyti`nin herhangi bir yara almadığı bildirildi.

Siyonist işgal güçleri ayrıca bugün (27 Mayıs Pazar) öğle saatlerinde El-Halil`in güney batısında Negahot Yahudi Yerleşkesi hizasındaki Beyt Ava beldesi yakınlarında Filistinli vatandaşların üzerine ateş açtı.

Filistin Enformasyon Merkezi`nin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Siyonist işgal güçleri Ebu Kerife ailesinin üzerine ateş açtı ve üniversite öğrencisi Sevra Selame`nin ayağından yaralanmasına neden oldu.

Siyonist işgal güçlerinin ayrıca El-Halil`deki Ebu`s-Semn Vadisi Tal`atu İncile bölgesinde Ebu Ubeyde Camisi yakınlarında askeri kontrol noktası oluşturarak kimlik kontrolü yaptığı kaydedildi.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir