• DOLAR 32.559
  • EURO 34.941
  • ALTIN 2442.117
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Adana`da 21 Mayıs 2012 Pazartesi günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:
 
İLKHABER GAZETESİ: Adana`da Düşündüren Eylem
İnsani Hürriyetler ve İnanç Platformu tarafından Mustazaf Der`in kapatılmasını protesto etmek amacıyla , düzenlenen konvoylu gövde gösterisi ve basın açıklaması, gerek katılımcıları ve gerekse flamaları ve pankartları ile Adana`da endişeli gözlerle izlendi. Kapatılan Mustazaf Der heyetini Adana girişinde yüzlerce araçlık konvoyla karşılayan grup, eylemin yapılacağı alana ilerlerken, kentin caddelerinde halkın şaşkın bakışları altında gövde gösterisi yaparken, attıkları sloganlarda dikkat çekti.
Sık sık tekbirler getirildiği 5 Ocak Meydanı`ndaki basın açıklamasında "İslami Çalışma Engellenemez, Zalimler İçin Yaşasın Cehennem, Üzülme Gevşeme Allah Bizimle" şeklinde sloganlar atıldı. "Ya Rabbi Şahit Ol Bu Zulme, Bu Yargı Savaş Kanadının Yargısızlığına Benziyor. Yeterki Kuran Susmasın, Bizler Nebilerin İzindeyiz Ya Siz" yazılı pankartların açıldığı toplantıda siyah çarşaf giyen kadınların, başları örtülü küçük kız çocuklarının katılımı dikkat çekti.
Sigortasız İşçi Çalıştıran Yandı
Sosyal Güvenlik Kurumu Adana İl Müdürü Muhammed Gerçek, toplumda sigorta bilincinin artmasına bağlı olarak kuruma yapılan sigortasız çalıştırma ihbarlarının arttığını söyledi. Gerçek, Türkiye genelinde yapılan protokolle 21 kurumdan bilgi akışının sağlandığını, böylelikle de kimlerin kayıtlı ya da kayıtsız olduğunun takip edildiğini söyledi.
 
ADANAHABER GAZETESİ: Pişkinliğin Bu Kadarına Pes
Sahte bal üreten `Nurs`culara göre; Tarım Bakanlığı yalan söylemiş! Bakanlığının sahte balcıları afişe ettiği açıklamayı manşetine taşıyan Adana Haber`e dava açan Nurs Lokman Hekim`in sahipleri `Sahte bal üretiminde bulunduğumuz haberi yalandır` iddiasında bulundu. Bakanlığın resmi internet sitesinin yaptığı açıklamada `Bal Deresi` markasının bu firmaya ait olduğu ilan edilmiş ve sahte bal üretiminde bulunduğunun altı çizilmişti.
 
Yüzme Kursundan Çıktı DSİ Kanalında Boğuldu
Adana`da yüzme kursundan çıktıktan sonra arkadaşıyla sulama kanalına giren çocuk boğularak hayatını kaybetti. (Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir