• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Yüksek Prime Plaket
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - 14-20 Mayıs tarihleri arasında kutlanan "Sosyal Güvenlik Haftası" nedeni ile Yeni Kültür Merkezi Sinema Salonunda saat:10.00'da Batman Sosyal Güvenlik Kurumu düzenli ve en yüksek pirimi ödeyen 11 işverene plaket verdi. Programa Batman Valisi Ahmet Turhan, Yardımcısı Mustafa Adil Tekeli, Batman İl Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Jandarma Komutanı, Rektör Yardımcısı, Kurum Müdürleri ve işyeri yöneticileri katıldı. Açılış konuşmasından önce Sosyal Güvenlik Kurumunun tanıtım filmi izlendi.

Batman Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Bayram Özer yaptığı konuşmada, Topluma sosyal güvenliğin önemini anlatmaya çalıştıklarını ve sigortalı çalışmanın öneminden bahsettiklerini söyledi.

Açılış konuşmasının ardından işverenleri temsilen BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu kürsüye davet edildi. Nasıroğlu; "Sosyal güvenlik hakkı insan hakkının başlangıcıdır. BATSO olarak üyelerimize yardımcı olduğumuz gibi işçilerinde yanındayız. Sosyal güvenlik hakkı insani ve anayasal haktır" dedi.

Kürsüye davet edilen Vali Ahmet Turhan, son yıllarda yapılan çalışmalarla sosyal güvenlik anlamında birçok Avrupa ülkesinden daha iyi durumda olduğumuzu ifade etti.


Yapılan konuşmaların ardından 11 işverene plaketleri verildi. (Fatih Akgül, Halid Coşkun-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir