• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
`Dindar Nesil (!)` Yetiştirmek İçin? `Mustazaf Der`i Kapatmak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
SORU:
1) Peki, kapatılan ‘`Mustaz`af-der`` üye ve gönüllüleri ‘`Kindar bir nesil`` miydi ki kapatıldı. Yoksa AKP`nin ‘`Mustaz`af-der`` irtica-i faaliyetlerde bulundu`` gibi bir iddiası mı var?

2) Veya Tayyip beye ‘`Mustaz`af-der`` irtica-i faaliyetlerde bulunuyor ‘` diye istihbari bilgi ve belge mi verildi?

3) Veya Tayyip bey ‘`irticacılar Mustaz`af-der``i kapattı, gibi bir düşüncesi mi var?

4) Yâda hükümet yetkilileri ‘`Mustaz`af-der```i irticacı olarak gördüğü gibi, irticacı olarak yaftaladığı diğer irticacılar tarafından mı rejim güçlerine jurnallendi ve ‘`Mustaz`af-der`` kapatıldı.

CEVAP:
1) Eğer Tayyip beyin ‘`dindar nesil``den kastı kendine ‘`yandaş olan bir nesil`` ise, ‘`Mustaz`af-der`` ve gönüllüleri kimsenin ne ön ve nede arka bahçesi değil. Hele Tayyip bey ve partisinin yanında hiç değil.

2) ‘`Mustaz`af-der``in irtica-i faaliyetlerde bulunduğu ile ilgili bir bilgi ve belge mi var ki, bu dernek kapatıldı. Ayrıca irticadan kasıt nedir?

a) Allah ve Resulü`ne iman etmek, irtica mıdır?

b) Resulullah s.a.v.`in doğumunu kutlamak ve milyonlarca insanın ‘`RESUL AŞKI``na tercüman olmak, irtica mıdır?

c) Başörtüsünü savunmak, irtica mıdır?

d) Siyonist Yahudileri lanetlemek, irtica mıdır?

e) Kur`an-ı Kerim`i yakan kapitalist ABD`yi tel`in etmek, irtica mıdır?

f) Tesettürlü küçük kız çocuklarının ilahi söylemeleri, irtica mıdır?

g) Namaz kılmak, irtica mıdır?

h) Gümüş yüzük takmak, irtica mıdır?

i) Allah ve Resulü`ne iman etmek, irtica mıdır?

j) Alnında secde izi olması, irtica mıdır? İlh……..

3) Bir zamanlar kendisi ve partisine ‘`irticacı`` denmesiyle, Tayyip bey hedef mi şaşırtıyor? Asıl irticacının kendileri değil, ‘`işte bunlardır`` demek istediği için mi ‘`Mustaz`af-der`` kapatıldı.

4) Belki de irticacı diye yaftalanılan bir diğer oluşum olan ‘`gülen hareketi`` tarafından kapattırıldı? Buna göre
a) İrtica nedir?

b) Yıllarca rejim tarafından tanımı yapıl(a)mayan ‘`irtica-i faaliyetler``e, AKP bir tanım mı buldu ve getirdi?

c) Eğer ‘`Mustaz`af-der``i yargı/hükümet değil de, gülen hareketi kapattırdıysa bu Tayyip beyin karizmasını zedelemez mi?
d) Ülkeye hükümet eden AKP, gülen hareketinin iktidarını yıkmaktan aciz mi?

e) Yazılı kanunlara Akp, yazısız kanunları da gülen hareketi mi uyguluyor.

Doğrusu ‘`Mustaz`af-der``in kapatılmasına yönelik elde avuçta hiçbir bilgi; belge ve delil yok. Sadece teviller yaparak ve ‘`Mustaz`af-der`` tarafından yapılan açıklama ve konuşmaları cımbızla seçip ‘`HORMONLU DELİL`` oluşturdular. Çakma bir iddianame hazırlayıp, ‘`Mustaz`af-der``i kapattılar. Eğer tevil bir delil türü oluyorsa, ben de yukarıda tevil yoluyla suçladım ve bana göre böyledir.`` BEN YAPTIM OLDU``

Yine bir AKP il başkanların toplantısında Tayyip Bey şöyle demişti: ‘`sayın kılıçdaroğlu, sen bizden Muhafazakâr Demokrat Parti kimliği sahibi AK Partiden Ateist bir nesil yetiştirmemizi mi bekliyorsun?`` dedikten sonra devamla; ‘`biz muhafazakâr demokrat; milletinin, devletinin, vatanının değerlerine, ilkelerine; tarihten gelen ilkelerine sahip çıkan bir nesil yetiştireceğiz ve bunun için çalışıyoruz.`` Diyor ve belki de en can alıcı konuşmasını en sona saklıyor. ‘`benim bugün özellikle üzerinde durmak istediğim konu işte bu (CHP) zihniyetin eseri olan ve bu ülkeye çok büyük facialar yaşatan hukuk sistemi konusudur.``

Acaba Tayyip bey ‘`Mustaz`af-der``in kapatılmasının da bir ‘`hukuk faciası`` olduğunu düşünüyor mu?

Müslümanlara cumhuriyet tarihi boyunca zulüm yapan; camileri ahıra çeviren ve ezanları Türkçeleştiren bir CHP zihniyetini eleştirirken, kendisi ve hükümetinin de aynı şeylere benzer durumları yaptığının farkında değil mi?

Tayyip bey ateist bir nesil belki yetiştirmiyor ama, onun; partisinin ve T.C.`nin resmi kurumlarının ateistlere gösterdiği anlayış ve töleransın binde birini ‘`Mustaz`af-der`` ve gönüldaşlarına göstermiyorlar. Tayyip bey defalarca kapatılan bir parti geleneğinden geldiği için, kapatılmanın nasıl bir şey olduğunu iyi bilmesi gerekenlerden olmasına rağmen, nedense bu konuyu görmüyor; bu konuda konuşmuyor ve yüzlerce sivil toplum kuruluşu (STK)`nun açıklamalarına kayıtsız kalıp işitmiyor.

Mürted; ateist ve futbolistlerden birkaçının bir araya gelmeleriyle, halkın can ve malı tehlikeye girerken; milyonları bir meydanda toplayan ‘`Peygamber Sevdalıları ve Mustaz`af-der`` hiç kimsenin burnunun dahi kanamadan bu kalabalıkları dağıtıyor ve onlara olumlu olmaları konusunda mesajlar veriyor. Sağ olsunlar programa katılan hiçbir fert dahi taşkınlık yapmadan dağılıyor. İşte iman ile küfür arasındaki fark burda…

Herkes te biliyor ki, ‘`Mustaz`af-der`` bir tabela derneği değil, fikir üreten ve toplumun ıslahına yönelik çaba sarfeden köklü bir dernektir.

Ayrıca yine Tayyip bey de biliyor ki, kapatılan bir parti veya derneğin tabelasının değişmesi yeterlidir ve kapatılan dernek yine eskisi gibi, hatta ondan daha çok faaliyetlerine devam edecek inşaAllah.

Böylesine köklü bir derneği kapatmakla kimse sevinmesin. ‘`Mustaz`af-der``in üye ve gönüllülerinde bu azim ve ihlâs varken, her defasında ‘`budandığında daha gür ve sağlam çıkan ağaç`` gibi güçlenerek ve emin adımlarla bu toplumun ‘`DİNDAR BİR TOPLUM`` olması için çaba gösterileceğine kimsenin kuşkusu olmasın. Zira güneş balçıkla sıvanmaz ve ALLAH c.c. zalimlere ‘`zafer sarhoşluğu`` da yaşatmaz.

Son olarak; zinanın serbest olmasının ardından ‘`Mustaz`af-der``i kapatmakla, dindar bir nesli yok sayıp, veled-i zinalardan müteşekkil bir nesli mi ‘`Dindar nesil`` yapacak Tayyip bey. Doğrusu merak ediyorum?
Zalimler için yaşasın cehennem.

Zalimlerin zulmü varsa, mazlumun da Allah`ı c.c. var. Öyleyse, Allah var, gam yok.

Durmak yok, yola devam.

‘`(ey iman edenler) gevşemeyin, üzülmeyin. Eğer inanıyorsanız, üstün gelecek olan sizlersiniz.``
Dua edin, Dua ile kalın, Fi Emanillah Wesselam

Hacı Şahabettin/ doğruhaber

Bu haberler de ilginizi çekebilir