• DOLAR 32.291
  • EURO 34.835
  • ALTIN 2411.428
  • ...
Efendimiz İçin 1 Trilyon 440 Milyar Salavat
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber efendimizin dünyaya teşriflerinin 1440`ıncı yıl dönümünde güzel bir kampanya başlatıldı. Bir yıldır devam eden kampanya yarın akşam saat 18.00`da sona erecek. Hedef 1 trilyon 440 milyar adet Salavat-ı Şerife okumak.

Merkezi İstanbul`da bulunan Hüdayi Vakfı Gençliği tarafından düzenlenen projede Peygamber Efendimiz için 1 trilyon 440 milyar adet Salavat-ı Şerife okunması planlanıyor.

Hüdayi Vakfı Gençliği`nin düzenlediği kampanyaya Türkiye`nin dört bir yanından ilgi var. www.darulerkam.com sitesi üzerinden takip edilen kampanyada şu ana kadar yüzmilyarlarca Salavat-ı Şerife okundu. Proje yarın akşam İstanbul`un Ümraniye ilçesinde Haldun Alagaş Spor Kompleksi`nde yapılacak programla sona erecek.

Hüdayi Vakfı Gençliği, kampanya için "Amacımız sevdiklerimize bir adet daha fazla Salavat okutabilmek ve her gün Salavat okuma alışkanlığı kazandırabilmek" diyor.

Yarın akşam düzenlecek programın detayları ise şöyle:

Program Üsküdar Aziz Mahmud Hüdayi Camii İmam-Hatibi Mustafa Efe`nin sunumuyla başlayacak. Dünya Kuran-ı Kerim güzel okuma 4.sü Mehmet ve Fatih Bilir kardeşler, Kuran-ı Kerim güzel okuma 2008 Dünya 1.si Hafız Fatih Kaya ve Sefa Taşkesenoğlu hocanın Kuran-ı Kerim tilavetleri, Üsküdar Valide Sultan Camii İmam-Hatibi Kerim Öztürk ve ekibinin ilahi dinletisiyle devam edecek olan program Gazeteci- Yazar Ahmet Taşgetiren`in ``Peygamberimiz`` başlıklı konuşması, Dr. Adem Ergül Bey`in Salavat-ı Şerife konulu kısa sohbetleri ile sona erecek.


ajanslar

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir