• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Akdeniz KDSS'de Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA- Peygamber Sevdalıları Platformunca 14 Nisan 2012'de Türkiye genelinde düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı'nın (KDSS) Akdeniz Bölgesi elemelerinde dereceye girenlere tebrik beratı ile altın ödülleri verildi.

Platforma üye derneklerden Mekteb Der'de düzenlenen ödül törenine, KDSS'de dereceye girenlerin yanı sıra aileleri de katıldı.

Akdeniz Bölgesi olarak KDSS'de 15 yaş üstü kategorisinde 91 puanla birinci olan Yasemin Mamiş'in ödülü vekaleten eşi Musa Mamiş'e Adana Umut Der Başkanı Selahaddin Yeniay tarafından takdim edilirken yine 15 yaş üstü kategorisinde 85 puanla ikinci olan Erhan Doğan ile 80 puanla üçüncü olan Sümeyye Derdiyok da plaket ve ödüllerini aldılar.

Yine ilköğretim kategorisinde; 89 puanla birinci olan Senanur İnan, 85 puanla ikinci olan Ayşe Doğan ve 80 puanla üçüncü olan Hüseyin Akyürek'e de ödülleri takdim edildi.

15 Yaş üstü kategorisinde 80 puanla üçüncü olan Sümeyye Derdiyok'un ödülünü vekaleten Akdeniz Peygamber Sevdalıları Platformu Başkanı Yılmaz Geçer'den alan Molla Ekrem Derdiyok, kızının başarısından dolayı mutlu olduğu söyleyerek kendisini tebrik etti. (Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir