• DOLAR 32.585
  • EURO 35.013
  • ALTIN 2460.319
  • ...
Bin Laden`den Biri Öldü; Kaldı 999 Laden
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Eğer Obama`nın açıklaması doğru ise, El Kaide Lideri Usame bin Laden, Pakistan`ın Başkenti Karaçi`nin 60 kilometre uzağında bir evde “şehid” edilmiş... ABD`nin bu “infaz”ı da, tıpkı “İkiz Kuleler”in yıkılması gibi, “soru işaretleri” ile dolu!..
¥ 1- Tora Bora dağlarında aranan Laden, burunlarının dibindeyken niye göremediler?..
¥ 2- Zaten daha önce “öldüğü” açıklanan bir adamı bulup, madem yeniden öldürdüler, peki cesedi nerede?.. Hadi, “ceset”ten vazgeçtik, “fotoğrafı” nerede?.. Laden “dün” mü öldürüldü “bir hafta önce” mi?..
¥ 3- ABD makamları diyor ki; “Ailesinin genleriyle karşılaştırdık, ölenin Laden olduğunu belgeledik... Sonra da; kabri, bir türbe gibi ziyaretçi akınına uğramasın diye, cesedini denize attık!.. Zaten, Laden`in cenazesini kabul edecek bir ülke de çıkmazdı!”... Diyelim ki; hiçbir ülke kabul etmezdi, peki “Laden`in ailesi” de mi kabul etmezdi?.. Cenazeyi onlara niye vermediniz?.. “İnsanlık” mı bu?..
¥ 4- Madem yerini tesbit ettiniz... O halde, niye “sağ” yakalamadınız?.. Sağ yakalayıp da “yargıladığınız” zaman, “ABD`nin pisliklerini ortaya dökmesinden” mi korktunuz?..
¥ 5- Laden`i “bahane” ederek Irak ve Afganistan`ı “işgal” edip, “yüzbinlerce Müslümanı katleden ABD”nin hedefindeki “yeni düşman” kim olacak ve hangi “İslâm toprağı”nda kan dökecek?.. Libya ve Suriye`den sonra, sıra kimde?..
Gördüğünüz gibi; “soru” çok, “şüphe” çok!.. Şahsen ben, “10 yıl önce öldürülen Laden`in, yeniden öldürüldüğüne” inanmıyorum!..
“Bin Laden”den “biri” öldü... Geriye kaldı 999 Laden!..

 

Hasan Karakaya

Bu haberler de ilginizi çekebilir