• DOLAR 32.554
  • EURO 34.923
  • ALTIN 2438.68
  • ...
Bakan Cevdet Yılmaz'a Anlamlı Hediye
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Batman'a gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'a İmam Hatip Lisesi'nin yeni binasının yapımına gösterdiği katkılarından dolayı teşekkür ziyareti yapıldı ve Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Ziyarette, Batman Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Abdusselam Batu, İngilizce öğretmenlerinden Zeynep Özlem Sevim, Meslek Dersleri Öğretmenlerinden Vedat Önal ve okulun en başarılı öğrencileri arasında yer alan Zehra Çetinkaya ile Hatice İrem Sevim'de hazır bulundular.

Bakan Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, aldığı güzel ve anlamlı hediyeden dolayı teşekkür etti. Sadece Batman'da değil tüm Türkiye genelinde İmam Hatip Liselerine olan katkılarının devam edeceğini vurguladı.

Ziyaret sırasında, Batman Valisi Ahmet Turhan ve AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir'e de katkılarından dolayı Kur'an-ı Kerim hediye edildi. Vali Turhan yapımı tamamlanmak üzere olan yeni İmam Hatip Lisesi binası ile ilgili Bakan Yılmaz'a bilgiler verdi. Ayrıca Vali Turhan, Batman'ın ilçelerinde yapılması planlanan ve hazırlıkları son aşamaya gelen yeni İmam Hatip Liseleri ile ilgili de çalışmaların devam ettiğini vurgulayarak konu ile ilgili Bakan Yılmaz'a açıklamalar yaptı.

Ziyarette, Batman Anadolu İmam Hatip Lisesi İngilizce Öğretmeni Zeynep Özlem Sevim: "Sayın Bakanımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisine desteklerinden dolayı böyle anlamlı bir hediye vermek istedik. Aynı zamanda Sayın Valimiz Ahmet Turhan'da bu konuda hep yanımızda oldu ona da bu vesile ile teşekkür ediyoruz. Yine Bakanlık Müşaviri Melik Adnan Çelik Beye destek ve katkılarından dolayı teşekkürlerimizi belirtmek istiyorum. İmam Hatip camiası olarak kendisinden de her zaman destek ve yardım gördük." diye konuştu. (Veysi Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir