• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Adana Karataş, Karaisalı ve Aladağ`da Kutlu Doğum
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AGD Adana Anadolu Gençlik Derneği Adana ŞubesiKarataş,  Karaisalı ve Aladağ Temsilciliklerinde Kur`an Ziyafeti düzenledi. Programa halktan büyük bir ilgi vardı. Verilen Kur’an Ziyafeti ve ilahiler vatandaşların teveccühünü kazandı.

Programa konuşmacı olarak Anadolu Gençlik Derneği Adana Şube Başkanı Abdülaziz KIRANŞAL ve Kasım Ünal Hocalarımız Katıldı. Daha sonra ise Kur’an bülbülleri Akdeniz Bölge Birincisi olan Fahrettin Tak Hoca Tak ile Suriye’de Dünya birincisi Olan Ali Güven Hoca katıldılar. İlahi ve ezgileri ile de solist Seyhan Anmaç programı renklendirdi.

AGD’nın düzenlemiş olduğu Kur’an Ziyafetine katılan vatandaşların gönüllerini Peygamber sevgisi ile coştu. Programın ilerleyen saatlerinde ise Sanatçı Seyhan Anmaç’ın ilahileri eşliğinde Küçük Semazen grubu yapmış olduğu gösteri ile duygulu anlar yaşattı.

Anadolu Gençlik Derneği Adana Şube Başkanı Abdulaziz Kıranşal Hoca konuşmasında özellikle Peygamber efendimizin bir gün kapımızı çalıp evimize geldiğini düşünelim dedi ve “Peygamber efendimize acaba çocuklarımızı çok rahat b ir şekilde tanıtabilecek miyiz? Bu benim oğlum Ya Rasulullah sabah namazı dahil bütün namazlarını nafileleri ile beraber kaçırmadan kılar, bu benim kızım Ya Rasulullah tesettüründe çok dikkatlidir, namazında ve niyazındadır, anne babasına çok hürmetkardır diyebilecek kaç anne – baba var” diye konuştu. Yine acaba hangimiz evde Peygamber efendimizle oturup rahat bir televizyon kanalı açabiliriz. Bugün hergün seyrettiğimiz dizilerin kaç tanesini demiyorum hangisini Peygamber efendimizle beraber seyredebiliriz söyleyin Allah Aşkına” diyerek konuşmasına son verdi.

VELFECR

VELFECR

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir