• DOLAR 32.549
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2443.224
  • ...
İmam hatip lisesi öğrencilerinden Tahmazoğlu`nu ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde bulunan Şehit Mehmet Demir Kız İmam Hatip Fen Lisesi öğrencileri, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu ziyaret etti.

Öğrencileri makamında ağırlayan Tahmazoğlu, bir süre öğrencilerle sohbet edip, eğitim durumları ile ilgili bilgi aldı. Tahmazoğlu, öğrenci ve gençlere yönelik yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verip, öğrenci ve gençlere yönelik yapılacak projelerle ilgili öğrencilerle sohbet etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, öğrenciler ve gençler için yaptıkları tüm bu yatırımların Türkiye'nin geleceğine yapılan yatırımlar olduğunun farkında olduklarını söyledi.

Eğitime destek vermeye devam edeceklerini belirten met Tahmazoğlu, "Ben öncelikle Şehit Mehmet Demir Kız İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin ziyaretinden büyük bir mutluluk duydum. Öğrencilerimizle yaptığımız ve yapacağımız projeler üzerine konuştuk. Onlarında fikirlerini aldık."dedi.

Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak gelecekte vatanına, milletine, bayrağına ve dinine de sahip çıkan nesillerin yetişmesi için öğrencilerimize kitaplar dağıtıp, ödüller veriyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak 4 okul yaparak, Milli Eğitime devrettik. İlçemizde bulunan ve fiziki şartları kötü olan okulların fiziki şartlarını düzeltiyoruz. 2 milyon 500 bin adet kitap dağıtarak bu öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanmasını sağladık. Ayrıca bizler öğrencilerimizle bir araya gelerek onların fikirlerinden faydalanıyoruz. Öğrencilerimiz ve gençlerimiz için yaptığımız tüm yatırımların ülkemizin geleceğine yapılan yatırımlar olduğunun farkındayız. Bundan sonrada onlar için projeler üretmeye devam edeceğiz."ifadelerini kullandı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir