• DOLAR 32.566
  • EURO 34.958
  • ALTIN 2443.109
  • ...
Otomobil ve uyuşturucu operasyonuna 5 tutuklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in merkez Şahinbey ilçesinde otomobil hırsızlığı ve "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda uyuşturucudan gözaltına 7 şüpheliden 3'ü ve otomobil hırsızlığından gözaltına alınan 3 şüpheliden de 2'si tutuklandı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Şahinbey ilçesinin Vatan Mahallesi'nde 10 ayrı adrese "uyuşturucu operasyonu düzenlendiği belirtildi.

Operasyonda, "torbacı" olarak tabir edilen 7 şüphelinin gözaltına alındığı ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ünün çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı, 4'ünün ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi.

Öte yandan, kentteki otomobil hırsızlıklarının faillerinin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtilen açıklamada ise hırsızlıkların meydana geldiği bölgelerde yapılan çalışmalar sonucunda şüphelilerin kimliklerinin tespit edildiği belirtildi.

Kimlik tespitinin ardından 3 şüphelinin düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı ve şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 2 çalıntı araç ile araçlardan sökülen bir oto teybi ve 4 hoparlörün ele geçirildiği kaydedildi.

Çaldıkları araçları parçalayıp sattıkları belirtilen ve emniyetteki işlemlerinin ardından da adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'sinin tutuklandığı, birinin de adli kontrol kararıyla serbest bırakıldığı bildirildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir