• DOLAR 32.56
  • EURO 34.928
  • ALTIN 2441.129
  • ...
Siirt'te  "Kutlu Doğum Standı"  Yoğun İlgi Görüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

SİİRT - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 29 Nisan Pazar günü yapılacak Kutlu Doğum Etkinliği öncesinde Güreş Alıveriş Merkezinin yanına kurulan Kutlu Doğum standı Siirt halkı tarafından yoğun ilgi görüyor.
Stand Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri sabah saat 10.00 ile akşam saat 10.00 arasında açık olacaktır.

 

Siirt Peygamber Sevdalıları Koordinatörü sayın Abidin Gökhan
Standı ziyaret eden vatandaşla gülsuyu ve şeker ikram ettiklerini belirterek vatandaşlara Kutlu Doğum hazırlıklarını anlatan belgesel türündeki CD, davetiye ve Peygamberimiz(s.a.v) için hazırlanan kimlik kartı hediye ettiklerini söyledi.

 

Çocuklar ve yetişkinler için Peygamber (s.a.v) aşıklarının duygularını ifade edebilecekleri Kutlu Doğum Hatıra Defteri hazırladıkları belirten Gökhan hatıra defterlerine vatandaşların Hz Peygamber'e olan duygularını yazabilecekleri ifade etti.

 

Gökhan ayrıca, Peygamber(s.a.v) ile ilgili ayet, hadis, şiir ve yabancı ünlülerin sözleriyle bezenmiş resim sergisi düzenleyeceklerini ve sinevizyon gösterimi yapacaklarını söyledi.

 

Siirt halkını stantları ziyarete davet eden Gökhan, "29 Nisan 2012'de Yeni Hal karşındaki mevlit alanında yapılacak 'Kutlu Doğum Etkinliğine' tüm halkımız davetlidir." dedi. (Cengiz Tan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir