• DOLAR 32.451
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2440.144
  • ...
Anadolu Gençlik Dergisi Temsilciliğine Bombalı Saldırı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Edinilen bilgiye göre; Anadolu Gençlik Dergisi Küçükdikili Temsilciliğine kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bombalı saldırı düzenlendi. Dün gece geç saatlerde temsilcilik binasının arkasına gelen yüzleri maskeli kişilerce gerçekleşen saldırıda; çivilerle düzeneklenmiş el yapımı bomba atıldı. Saldırı esnasında kimsenin binada bulunmadığından can kaybı olmazken, içeride maddi hasar meydana geldi.

Olay yerine gelen güvenlik güçleri incelemelerde bulundu. Saldırının kimler tarafından yapıldığı henüz tespit edilemedi.

Saldırı sonrası bir açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Adana İl Başkanı Abdulaziz Kıranşal, saldırıyı kınadıklarını belirterek, "Anadolu Gençlik olarak özellikle son dönemlerde yaptığımız faaliyetlerle halkımızın ve gençlerimizin yoğun teveccüh ve ilgisine mazhar olmaktayız. Şu an Adana'mızın 220 noktasında sohbet ve faaliyetlerimiz devam etmekte ve her hafta ortalama üç bin kişi bu faaliyetlerimize katılmaktadır. Yaptığımız bu çalışmalar birilerini rahatsız etmiş olacak ki bu saldırıya maruz kaldık. Ancak ne yapılırsa yapılsın çalışmalarımız son hızıyla devam edecektir" dedi. (Ayhan Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir