• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Silahlı saldırının zanlıları tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - (AA) Alınan bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesi Yahya Çavuş Caddesi'nde İsa Billor'un silahla öldürülmesiyle ilgili polis ekipleri çalışma başlattı.

Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelinin, 9 Nisan'da Billor'un akrabalarıyla başka bir grup arasında çıkan silahlı kavgaya karışan Polat Aslıvar olduğunu tespit etti.

Polis, teknik ve fiziki takibin ardından, Aslıvar'ı bir arkadaşının evinde yakaladı. Cinayetin ardından şüpheli Aslıvar'ı motosikletle kaçırdığı ileri sürülen Soner Kıvrak da polis ekiplerince gözaltına alındı.

Aslıvar'ın, polisteki ifadesinde, Billor'u eşini rahatsız ettiği için öldürdüğünü söylediği öğrenilirken, cinayetin Aslıvar ile Billor aileleri arasındaki kan davası sebebiyle işlendiği iddia edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Şüpheli Aslıvar'ın, merkez Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesi Yahya Çavuş Caddesi'nde Billor'u silahla vurulduktan sonraki kaçış anları kameralara yansıdı.

Görüntülerde Aslıvar'ın, Billor'u silahla vurduktan sonra kendisini bekleyen bir motosikletin arkasına binip olay yerinden kaçması yer alıyor.

Olay

Merkez Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesi Yahya Çavuş Caddesi'nde 6 Ağustos Pazartesi günü yaşanan olayda, seyyar satıcılık yapan İsa Billor, yanına yaklaşan bir kişi tarafından tabancayla öldürülmüş, vücuduna 3 mermi isabet eden Billor, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir