• DOLAR 32.228
  • EURO 34.778
  • ALTIN 2458.415
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre; Türkiye genelinde sıcaklığın yurt genelinde mevsim normallerinde olacağı, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Afyonkarahisar, Manisa ve Uşak çevreleri ile Kütahya'nın güney kesimleri aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.


Hava sıcaklığının Türkiye genelinde mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edeceği bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Kırklareli kıyı kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Parçalı bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Denizli, Uşak ve Kütahya çevreleri ile İzmir ve Manisa'nın doğu, Aydın ve Muğla'nın iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Parçalı, yer yer çok bulutlu, Antalya ve Osmaniye çevreleri ile Hatay'ın, Adana ve Mersin'in iç ve dağlık (Toroslar Mevkii) kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Az bulutlu, zamanla parçalı güney ve batısının yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Eskişehir'in güney ve batı çevrelerininyerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu, zamanla öğle saatlerinde bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, bölgenin kuzeydoğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Ankara:
Parçalı ve az bulutlu 30°C

İstanbul:  Parçalı bulutlu 33°C

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 39°C

Adana: Parçalı yer yer çok bulutlu, iç ve yüksek kesimleri yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı 34°C

Antalya: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde il merkezi ve doğusu, öğle saatlerinde iç kesimleri yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı 30°C

Trabzon:  Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29°C

Erzurum: Parçalı yer yer çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağ 28°C

İzmir: Parçalı ve az bulutlu, iç kesimleri yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 35°C (İLKHA)

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir