• DOLAR 32.57
  • EURO 35
  • ALTIN 2459.898
  • ...
Göktaş Hoca: `Peygamber Rahmettir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batmanlılar Âlemlere rahmet olarak gönderilen iki cihan serveri, Fahr-i Kâinat Hz. Muhammed Mustafa`nın (s.a.v) veladetinin 1441`ıncı yıldönümünü Batman Mevlid Alanında büyük bir coşku ile kutlanmaya devam ediyor.
 
Yüz binlerce Peygamber aşığının katıldığı kutlu doğum programında Türkçe konuşmayı Doğruhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktaş yaptı.
 
Göktaş, peygamberin alemlere rahmet oluşunun hayata yansıması lazım geldiğini ve bunu yansıtacak olanların da Müslümanlar olduğu temalı konuşma yaptı.
 
Göktaş, "Allah`ın melekleri kanatlarıyla dünya semalarına kadar sizleri kuşatıyor" diyerek başladığı konuşmasında, "Allah`ın kendisini zikreden toplulukları rahmetiyle kuşatıyor. Milyonlarca melek Batman`dan Peygamberimize selamlarımızı götürmekle meşgul" şeklinde konuştu.
Bu Atmosferi İslam Davası Uğruna Şehid Olanlara Ulaştır Ya Rabbi!
Müslüman halkı içinde yıllarca bastırılmış imanı açığa çıkarmak için buraya toplandıklarını belirten Göktaş, "Allah`ın bu durumda olan toplulukları felaha erdiriyor" dedi.
 
Peygamber sevdasının Batman`dan Diyarbakır`dan başlayarak batıya ulaştığını ve bunu başlatan Şeyh Said ve Bediüzzaman`ın yaptıkları hizmetler olduğunu vurgulayan Gölktaş, "Bu atmosferi İslam davası uğruna şehid olanlara ulaştırılmasını Allah`tan temenni ettim" ifadelerini kullandı.
 
Peygamber sevdasının birinci dalgasının Batman`dan, Diyarbakır`dan başlattıklarını, bunun her tarafı kuşattığını ve ikinci dalgayı başlattıklarını belirten Göktaş, "İkinci dalgada Peygamberin rahmet oluşunu her tarafa ulaştırmaktır. O gerçekten Alemlere rahmet idi. Bu rahmeti siz taşıyacaksınız" çağrısında bulundu. (Veysi Demir, Halid Coşkun - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir