• DOLAR 32.235
  • EURO 34.773
  • ALTIN 2437.143
  • ...
İzzeddin el-Kassam Tugayları`ndan `teyakkuz` hamlesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZZE - Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları tarafından yapılan yazılı açıklamada, askeri güçlerin hazırlık halinin azami düzeye yükseltildiği ve Tugaylara bağlı tüm askeri unsurlara teyakkuza geçme talimatı verildiği belirtildi.

"Düşman suçlarının bedelini ağır ödeyeceğini bilmeli"

Açıklamada ayrıca, "Düşman (İsrail) her gün halkımıza ve mücahitlerimize karşı işlediği suçların bedelini ağır ödeyeceğini bilmelidir." ifadesine yer verildi.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı, işgalci İsrail'in Gazze'nin doğusuna top atışıyla düzenlediği saldırıda 3 Filistinlinin şehit olduğunu açıklamıştı.

İşgal ordu sözcülüğünden yapılan yazılı açıklamada, bir işgal askerinin Gazze'den açıldığı iddia edilen keskin nişancı ateşiyle yaralandığı, bunun üzerine işgal ordusunun top atışıyla Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'na ait 7 askeri hedefi vurduğu ifade edilmişti.

Hamas ve İslami Cihad'ın askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri de daha önceki açıklamalarında, işgalci İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının cevapsız kalmayacağını duyurmuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir