• DOLAR 32.56
  • EURO 34.928
  • ALTIN 2441.129
  • ...
Trafik kazasında adamın bacağı koptu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'nın merkez Haliliye ilçesinde, bir otomobilin otobüse çarpması sonucu meydana gelen kazada, yaralanan iki kişiden bir kişinin bacağı koptu.

Kaza, sabah saatlerinde, Şanlıurfa-Mardin Karayolu'nun 8'inci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ahmet Kılıç yönetimindeki 27 V 5540 plakalı araç seyir halindeyken, seyir halinde olan şehiriçi otobüse arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle sürücü Kılıç ile ismi öğrenilemeyen yaşlı bir adam bulundukları yerde sıkışırken, çarpmanın etkisiyle yaşlı adamın sol bacağının koptuğu öğrenildi.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekiplerinin uzun çalışmaları sonucunda otomobil sürücüsü ve yaşlı adam sıkıştığı yerden çıkarılarak, hastaneye kaldırıldı.

Burada hastanenin acil bölümüne getirilen yaralıların tedavilerinin sürdüğü öğrenilirken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Meydana gelen kazadan dolayı bir süreliğine aksayan trafik, aracın çekilmesiyle normal haline dönerken, araçta büyük çapta maddi hasar oluştu. (Hüseyin Sayhar-İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir