• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
HÜDA PAR`a aday adaylığı başvuruları sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Mardin İl Başkanlığına 24 Haziran'daki seçim öncesinde milletvekilliği için aday adaylığı başvuruları sürüyor. Gerek internet üzerinden gerekse de il-ilçe merkezlerinden  başvurular yapılırken, partinin 81 ilde 600 kişilik aday listesi göstereceği belirtildi. Başvuru süresi 10 Mayıs itibariyle sona erecek.

Dargeçit'ten Abdurrahman Seyhan, Mazıdağı'ndan Ali Açılan ve Artuklu'dan İsmail Sezgin'in dilekçelerini HÜDA PAR Mardin İl Başkan Yardımcısı Cemal Yalçın tarafından işleme alınırken, Nusaybin'den başvuran Mecvel Tasmanoğlu ise dilekçesini Nusaybin İlçe Başkanı Halil Talayhan'a teslim etti.

"Halkıma hizmet için başvurdum"

Mardin'in Nusaybin ilçesinde ikamet eden ve Mehmet Şer Aşireti mensubu Mecvel Tasmanoğlu, 27'nci dönem milletvekili seçimleri için HÜDA PAR'dan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Nusaybin İlçe Başkanı Halil Talayhan tarafından başvuru dilekçesi işleme alınan aday adayı Tasmanoğlu, "Doğrusu HÜDA PAR" sloganıyla yola çıktıklarını ve halka hizmet için başvuruda bulunduğunu belirti

Tasmanoğlu, "Siyaset bir yönetim sanatıdır, bizde bu sanatı halkımızın menfaatine kullanmak istedik. Bu alanda halkımıza hizmet etmek istiyoruz. Halkımız ihtiyaç duyduğu bütün konulara eğileceğiz. Halkımızın bize vereceği desteklerinden dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz. Biz halkımızın uyarılarını dikkate alacağız, onlara asla ihanet etmeyeceğiz ve onların en gür sesi olacağız." dedi

1973 Nusaybin doğumlu olan Mecvel Tasmanoğlu, Dicle Üniversitesi mezunu, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Bir diğer aday Abdurrahman Seyhan ise 1977 yılında Dargeçit'in Suçatı köyü Uluçınar mezrasında doğdu. Seyhan; ilköğrenimini Şırnak'ın Güçlükonak ilçesi Dağyeli (neviye) köyünde, orta ve lise öğrenimini Dargeçit'te tamamladı.

2014 yılında HÜDA PAR Dargeçit İlçe Temsilciliği görevine getirilen Seyhan, 2014 yerel seçimlerde HÜDA PAR Dargeçit Belediye Başkan adayı oldu. Seyhan, evli ve 8 çocuk babasıdır. (M. Salih Keskin, Cihat Şayık - İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir