• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Mustazaf-Der Fakir Ailelerin Yanında
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van`da kurulduğu günden bu yana fakir ailelere gıda yardımını eksiksiz olarak devam ettiren Mustazaf-Der Van Şubesi Yardım Komisyonu bu ay da 60 aileye dağıttığı yardımlarına 2`şer kilodan oluşan et poşetlerini de dahil etti.

Hayrınızı, İhtiyaç Sahibi İnsanlara Ulaştırmak İçin Çalacağınız Güvenli Bir Kapınız Olduğunu Biliniz

Bu yardımlara muhtaç bir çok ailenin olduğunu dile getiren Mustazaf-Der Van Şubesi Yardım Komisyonu Başkanın Said Koç, "gönül ister ki ne kadar fakir aile varsa tamamına yardım elimizi uzatalım, onların dualarını alalım. Lakin imkanlarımız çerçevesinde yapabileceğimiz azami yardımı yapmaya gayret ediyor ve bu Mustazaf halkımızı bir nebzede olsa ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Aslında ben buradan maddi noktada sıkıntıları olmayan ve Allahın dünyaca kendilerine imkan bahşettiği kardeşlerime sesleniyorum. Bu 6 aileyi aylık olarak 600 hatta 6000 aileye yapmak kadrosuna sahibiz. Ancak sizlerle bu imkan olacaktır. Hayrınızı ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırmak için çalacağınız güvenli bir kapınız olduğunu biliniz. İnşallah sizlerin desteğiyle daha fazla imkan sahibi olacak ve daha fazla ihtiyaç sahibi insanlarımızın yüzü gülecektir" dedi.

Yüzlerinde ki Sevinci Göreceksiniz
 

Ömründe et yemek için hep kurban bayramını gözleyen insanlarımız, ailelerimiz var diyen Koç, "bu çok acı bir durum. Bu noktada baktığımızda Rabbimize karşı acaba bu mesuliyetten nasıl kurtulacağız diye hesap yapmaktan kendimi alamıyorum. Bundan dolayı özellikle adakları olan kardeşlerimizden ve hayır yapmak isteyen kardeşlerimizden aldığımız kurbanlık hayvanları da kesip bu insanlarımıza bu etten de ulaştırmaya çalışıyoruz ve hamd olsun ulaştırıyoruz da. Asıl güzel olan şey nedir biliyor musunuz? Yüzlerinde ki sevinci göreceksiniz. Sanki onlar için kurban bayramı gelmiş de bayram ediyorlar. Bu sevinçte ortak olmak lazım" diyerek vatandaşlarımıza, bu hayırlara ön ayak olması için çağrıda bulundu.

Fikret Özkan - İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir