• DOLAR 32.452
  • EURO 34.754
  • ALTIN 2437.68
  • ...
Ömer Döngeloğlu'na Batman'da Yoğun İlgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Kutlu doğum haftası nedeniyle bir grup esnaf bir araya gelerek Kutlu doğum programı düzenledi. Saat 19.30'da Batman Kapalı Spor Salonunda yapılan etkinliğe katılan ilahiyatçı Ömer Döngeloğlu'na yoğun ilgi gösterildi.

Programa, Batman İl Müftüsü Hasan Çağlar, MÜSİAD Başkanı Suad Özdemir, Batman Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat ve İlçe Başkanı Abdulhakim Biçer, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Diyaeddin Uçar ve kalabalık bir kitle katıldı.

Ayhanlar Camii Müezzini Hafzullah Kavak tarafından Kur-an'ı Kerim tilavetiyle başlayan program ilahilerle devam etti. İlahi sanatçıları; Recep Arslan, Bilal Birdağ ve Muhammed Nur seslendirdikleri ilahilerle katılımcıları mest ettiler.

Son olarak söz alan Ömer Döngeloğlu, Peygamber Efendimizin hayatından kesitler sundu. Peygamber Efendimiz doğduğunda Mekke'nin bir başka olduğunu söyleyen, Düngeloğlu, Peygamber Efendimizin çok üstün bir ahlak sahibi olduğunu vurguladı. Efendimizin güzel ahlakından, merhametinden ve yardım severliğinden örnekler veren Düngeloğlu, Peygamberimizin doğumunda meydana gelen olaylara değindi.

Döngeloğlu hoca, Asr-ı Saadet'ten tablolar anlatarak konuşmasını bitirdi. (M.Sait Çelik - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir