• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Baba ve oğlunu öldüren 3 kişi gözaltına alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te bir taksi durağında çıkan silahlı kavgada baba ve oğlunun hayatını kaybetmesi ile ilgili olarak polisin yürüttüğü çalışma sonucu 3 kişi gözaltına alındı.

Olay, dün Şehitkamil ilçesi Güvenevler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ekmek fırını işleten Mehmet Oğuz (53) ile oğlu Hasan Oğuz (28), 27 UK 055 plakalı otomobil ile taksi durağına geldi. Baba ve oğlu, B.K adlı taksi sürücüsüyle henüz bilinmeyen nedenden dolayı tartışmaya başladı.

Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine kavgaya her iki tarafın yakınları dahil oldu. Silahların kullanıldığı kavgada Mehmet Oğuz ile oğlu Hasan Oğuz bir tüfekten çıkan saçmalarla, taksici B.K ise tabanca kurşunlarıyla yaralandı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, baba ve oğlunun hayatını kaybetmesiyle ilgili S.K. ve M.K. isimli kişiler evlerine düzenlenen operasyonla, olayda yaralanan B.K. ise hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Polis, emniyetteki işlemleri tamamlanan S.K., M.K. ve hastanede tedavisi tamamlanan B.K.'yı alınan sağlık raporunun ardından adliyeye götürdü. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir