• DOLAR 32.514
  • EURO 34.956
  • ALTIN 2439.265
  • ...
Yönetici Eğitimleri Semineri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA-Seminere; Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri ile merkez ilçenin tüm ilk ve orta dereceli okul müdürleri katıldı.

 

Seminerin açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, eğitimin süreklilik arz ettiğini, bu yüzden çağın gereklerine ayak uydurabilmek için idarecilerin de kendisini sürekli bu yönde yenilemesi gerektiğini ifade ederek, "Her iki yılda ya da beş yıl da bütün yöneticilerin, bütün öğretmenlerin psikolojik, sosyolojik ve mesleki testlerden geçirilmesi lazım. Zaman için de yıpranıyoruz çünkü. Takdir edersiniz eksikliklerimiz, kusurlarımız oluyor ama bunları tamamlamanın bir yolu var. Bu da çağı çok iyi takip etmek, çok çok okumak, bilmediklerimizi öğrenmek arzu edenlere de bildiklerimizi öğretmek.

 

İnşallah bu seminer çok faydalı olacak. Eksiklerimizi tamamlayacağız, noksanlığımızı yeni bilgi ve becerilerle gidereceğiz. Bunların hepsi çocuklarımızın geleceği içindir. Hep deriz ya: "Geleceğimiz." Geleceğimizi daha iyi kurmak daha iyi planlamak için gerekli olan şeylerdir bu tür çabalar. Bu duygularla seminerin faydalı olmasını diliyorum" dedi.

 

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala'nın konuşmasından sonra 22 Haziran 2012 tarihine kadar sürecek olan Yönetici Eğitimleri Seminerleri'nin ilkini "Başarının Sırları, Liderlik ve Ekip Ruhu" adı altında Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr Refik Balay katılımcılara sundu.

 

Seminerin sonunda Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala seminere konuşmacı olarak katılan Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Kamil Balay'a sunduğu bilgilerden dolayı teşekkür etti.(Ali Durmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir