• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
"Mahalleli olarak 5 belediye başkanından büyük darbe yedik"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

'Halk Buluşma Toplantısı'nda, mahallenin sorunlarını Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu'na anlatan Muştakbaba Mahalle Muhtarı Maşallah Daşizi, muhtar olarak gördüğü beş belediye başkanından da büyük darbe yediklerini ileri sürdü.

Halk Buluşma Toplantısı'nın 8'ncisi Bitlis'in Muştakbaba Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Çoğunluğunun kadınlardan oluştuğu toplantıda, mahalle muhtarları sorunlarını Vali Ustaoğlu'na aktardı. Mahalle muhtarları ve vatandaşları tek tek dinleyerek, not alan Ustaoğlu, sorunların bir an önce çözülmesi için yetkili kurum amirlerine talimat verdi.

Buluşmalarının hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Ustaoğlu, "Gerek vali gerek belediye başkanı olarak halkımıza hizmet etme noktasında elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Tabi imkanlarımız belki arzu edilen her şeyi hayatta geçirmesine yetmezse de gerek belediye gerek valilik hizmeti olarak dokunacak hizmetleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu vesileyle sizlerle bir araya gelerek vatandaşlarımızın varsa taleplerini dinleyeceğiz. Artık bahara adım atmaya başladık. Belediye olarak ilimizin en ücra noktasına hizmeti götüreceğiz." dedi.

Mahallelerdeki halk buluşmalarından dolayı Vali teşekkür eden Zeydan Mahalle Muhtarı Hikmet Kandemir, mahallenin tüm sorunlarını valiye aktararak, bu yıl içerisinde bitirilip, kendilerine teslim edilmek üzere, Kur'an kursu ve taziye evi sözünü aldı.

Muştakbaba ve Zeydan mahallelerinin hizmetten mahrum bırakıldığını söyleyen Muştakbaba Mahalle Muhtarı Maşallah Daşizi, "Muhtar olarak 5 belediye başkanını değiştirdim. Sayın Valimi katmıyorum. Gerçekten Muştakbaba ve Zeydan mahalleleri olarak, 5 belediye başkanından da büyük darbe yemişiz. Seçimlerde herkes biz, size bunu yapacağız, şunu yapacağız.' dediler. Geri kalmış bu iki mahalle muhtarları olarak halkın huzuruna çıkıyoruz." dedi.

Konuşmaların adında vatandaşlar sorunlarını valiye iletirken, kimleri hazırladıkları dilekçelerini Vali Ustaoğlu'na teslim ederek, sorunlarının çözülmesini istediler. Sorunları tek tek not alan Ustaoğlu, halkın sorun ve sıkıntılarının zamanında çözülmesi için hazır bulunan kurum amirlerine talimat verdi. (İLKHA) 











Bu haberler de ilginizi çekebilir