• DOLAR 32.556
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2448.464
  • ...
Varis Tedavisi Artık Çok Kolay
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Batman Bölge Hastanesi, hizmet kapsamını her geçen gün daha arttırıyor. Varis hastaları Batman Bölge Hastanesinde şifa buluyor. Batman Bölge Hastanesinde varis ameliyatı olan 24 yaşındaki Cemal Dursun, sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Dursun, "Yaklaşık bir yıldır varisten dolayı çok sıkıntı yaşıyordum. Batman Bölge Hastanesinde bu ameliyatın yapıldığını öğrendim ve ameliyatımı oldum. Beni sağlığıma kavuşturan Dr. Fırat Ayaz'dan Allah razı olsun." dedi.

Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Op. Dr. Fırat Ayaz,"Varis tedavisinde klasik cerrahi işlem süresi yaklaşık 1 saat iken Endovenöz lazer ablasyon tekniğiyle (endoskopik lazer tedavi) yaklaşık olarak 20 dakika sürmektedir. Ameliyat esnasında hastalar uyanık durumda ve hiçbir ağrı duymamaktadır. Hastanın gerekli tetkikleri yapıldıktan sonra hasta ameliyata alınıyor ve ameliyattan 3-4 saat sonra yürütülüyor, aynı gün de taburcu ediliyor" şeklinde konuştu.

Ayaz, "Varis hastalığı, toplardamar genişlemesiyle oluşan bir hastalıktır. Uzun süre ayakta kalanlarda varise bağlı semptomlarla ortaya çıkar." dedi.

Batman Bölge Hastanesi Başhekimi Adnan Tuna, "Hastalarımızın sağlığına kavuşması bizi mutlu ediyor. Hastalara şifa olmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.(Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir