• DOLAR 32.368
  • EURO 35.061
  • ALTIN 2325.136
  • ...
Hırsız Parayı Az Buldu, Bağlayıp Dövdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Evin altını üstüne getiren, başka para bulamayınca sinirlenen hırsız, yaşlı çifti dövdükten sonra kaçtı.

Olay , dün saat 24.00 sıralarında Yenimahalle`deki apartman dairesinde meydana geldi. 75 yaşındaki Firdevs ve 85 yaşındaki Hacı Hidayet Avşar, yatmaya hazırlandıkları sırada, kapıyı açıp evlerine dalan maskeli kişiyi görünce paniğe kapıldı. Üzerilerine saldırdığı yaşlı çifti ölümle tehdit eden saldırgan, evde bulguğu yaklaşık 3 bin 500 TL`yi aldı. Aldıkları ile yetinmeyip, daha fazlasını isteyen hırsız, yaşlı çiftti bir süre dövdükten sonra sandalyeye oturtup el ve ayakları bağladı ve dövüp tehdit etmeye devam etti. Evin altını üstüne getirdikten sonra, başka para veya ziynet eşyası bulamayan maskeli saldırgan, yaşlı çifte yine vurduktan sonra evden kaçtı. Komşularından yardım isteyen çift, olay yerine gelen ambulansla Kırıkkale Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı.

Firdevs Avşar, yaşadıkları korkuyu gözyaşlarıyla şöyle anlattı:

"Namazımı kılıp, geceyarısı ışığı kapatıp, gece lambasını yaktım. Ben ışığı kapatır kapatmaz maskeli bir kişi kapıyı kırıp içeri girdi. Ben `Ne oluyor` diye bakmak için odadan çıktımda girişte karşılaştık. Beni görür görmez vurmaya başladı. Sesleri duyan eşim de yanımıza gelince, ona da saldırdı. Bizi dövmeye devam edince, hırsıza `Ne istersen al da git` dedik. Hırsız para istediğini söyledi. Benim de cebimde 2 bin lira vardı. Eşim maaşını yeni almıştı. biraz da birikimimiz vardı, onu verdim. O parayı verince daha fazlasını istedi. `Vermezsen keserim seni` diye tehdit edip, bize vurmaya devam etti. Ben de kurtulmak için 500 Euromuz vardı, onu verdim. Yaklaşık 3 bin 500 lira paramızı aldı ama durmadı. Vurmaya devam etti ve para istedi. Ben yalvardım, başka olmadığını söyledim, ancak inanmadı."

Kendilerine saldıran hırsızın evi aramaya devam ettiğini belirten Firdevs Avşar, "Bir şey bulamayınca bizi sandalyeye oturttu ve elimizi, kolumuzu, bacaklarımızı bağladı. Tehdit edip vurduktan sonra birşey bulamayınca kaçtı gitti. Sandalyede bir süre bağlı halde kurtulmak için uğraştık. Ben ellerimi çözmeyi başardım. Eşimi de çözüp, komşulardan yardım istedik. Polis, ambulans geldi, bizi hastaneye getirdiler" dedi.

Yaşlı çifti dövüp paralarını aldıktan sonra kaçan hırsızın, evin bahçesinde çıkartıp attığı maskesiyle eldivenleri bulundu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir